[ŽT] Keičia kursą ir uždaro dangų. Kas vyksta (Video)  ()

Teheranui nepasiseks.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Branduoline energija varomas lėktuvnešis CVN-69 „Dwight Eisenhower“ pradėjo keisti kursą į Raudonosios jūros šiaurę, artėdamas prie husių kontroliuojamos teritorijos.

Lėktuvnešis keičia savo vietą, kad padėtų Izraelio oro gynybai atremti ataką iš Irano.

Žemė-oras raketų sistemos RIM-7 „Sea Sparrow“ ir daugiau nei šešiasdešimties orlaivių oro pajėgos bandys uždengti Izraelio dangų, perimdamos atakuojančias raketas ir dronus iš Irano ir jo sąjungininkų „Ansar Allah“.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 123€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2, 10W garsiakalbiai ir kt. („SkyEcho FreeONE“)
4589 1

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Teheranui nepasiseks, jei jis ketina panaudoti karinę jėgą reaguodamas į neseniai įvykdytą Izraelio smūgį Irano ambasados ​​Sirijoje konsuliniam skyriui. Tokį pareiškimą paskelbė JAV prezidentas Joe Bidenas, kurį citavo žiniasklaida.

„Mes palaikysime Izraelį, padėsime apginti Izraelį. Ir Iranui nepavyks“, – teigė jis, atsakydamas į žurnalistų Baltuosiuose rūmuose klausimus.

 

Tuo pat metu Amerikos lyderis paragino Teheraną dabartinėje situacijoje nenaudoti jėgos. Paklaustas, kokią žinią dabar norėtų nusiųsti Iranui, J. Bidenas atsakė: „Nedaryk [to]“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(7)
(89)

Komentarai ()