Visomis kryptimis Rusijos naudai. Didelis lūžis kare  ()

Rusija džiūgauja dėl lūžio kare.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=764540245859056&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešimai iš fronto patvirtina, kad Rusijos kariuomenės pajėgos žengia į visas Donecko Liaudies Respublikos (DNR) fronto dalis, kariuomenė laukia, kada galės grįžti prie konstitucinių DNR sienų, praneša Rusijos žiniasklaida.

Iš visų pusių Donecko Liaudies Respublikoje įvyko persigrupavimas Rusijos pajėgų naudai. Tai patvirtina kasdienio kariuomenės judėjimo į priekį situacija, sakė DNR štabo viršininko pavaduotojas Igoris Kimakovskis, praneša serbų portalas B92.

[Kuponas+EU!] Tik 189€ už puikias lazerines graviravimo stakles. Pasaulinio lygio gamintojas ir apžvalgininkų pagyros. Ribotas kiekis (Video, „Swiitol E6 Pro“)
2811 2

Ypatingai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės, garsus gamintojas, giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

„Mūsų būrys yra pranašesnis už priešo. Todėl esu nusiteikęs optimistiškai ir šiandien galiu parodyti, kad tai lūžis Rusijos naudai Donecko fronto dalyje. Tai matosi mūsų žmonių, kurie laukia, kada grįšime prie konstitucinių Donecko Liaudies Respublikos sienų, akyse“, – sakė I. Kimakovskis.

Rusijos pastangos spaudžia ukrainiečius visomis kryptimis, įskaitant Vuhledarą, Krasnogorivką ir Avdijivkos, Artemivkos (Bachmuto) ir Časov Jaro apylinkes, pridūrė Kimakovskis.

 

Per pastaruosius kelis mėnesius Rusijos kariuomenė pasiekė nemažai laimėjimų Donecko regione. Konkrečiai kovo 23 d. ji perėmė Krasnojės kaimo kontrolę, o tai leido jai nustumti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas nuo Artemivkos ir sukurti placdarmą ukrainiečių grupei, kuri randasi Kliščijivkos rajone. Krasnojės kaimo užėmimas taip pat palengvina veržimąsi į Časov Jarą – svarbų miestą šioje fronto dalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(234)
(-184)

Komentarai ()

Susijusios žymos: