„Smūgis buvo dvigubas.“ Z-kanaluose tikra audra. Kas įvyko (Video)  ()

Z kanalai tvirtina, kad matė „Taurus“.



© @Ekrano kopija

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-14 „Smūgis buvo dvigubas.“ Z-kanaluose tikra audra. Kas įvyko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z-kanaluose tikra audra. Rusijos Z-kanalai masiškai skleidžia teoriją, kad Rusijos karinės bazės Luhanske ataką tariamai įvykdė vokiškos „Taurus“ raketos.

Apie jų pristatymą Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms Berlynas nepranešė, praneša Dialog.UA.

Okupuoto Luhansko gyventojai apie ataką į mašinų gamyklą pradėjo masiškai rašyti šeštadienį, balandžio 13 d., apie 11.30 val. Yra žinoma, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos šią įmonę naudojo savo reikmėms, įskaitant karinės įrangos remonto bazę.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8518 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Pasirodė daugybė vaizdo įrašų, todėl galima padaryti keletą išvadų. Pirma, smūgis buvo dvigubas. Liudininkas užfiksavo pakartotinį raketos pataikymą į jau rūkstančią gamyklą.

Antra, gamykloje buvo ginklų – antrinės detonacijos momentas po smūgio buvo užfiksuotas vaizdo įraše.

Z-kanalai teigia, kad atakai tariamai buvo panaudotos vokiškos „Taurus“ raketos. Ši versija atrodo abejotina. Faktas yra tas, kad Vokietija kategoriškai atsisako jas tiekti Ukrainai, bijodama konflikto eskalavimo. Šiuo metu nėra patvirtinimo, kad šios raketos pasirodė Ukrainos ginkluotosiose pajėgose.

 

Sprendžiant iš to, ką matome vaizdo įrašo, galima tvirtai pasakyti tik tiek, kad ataka buvo įvykdyta sparnuotosiomis raketomis. Greičiausiai tai gali būti britų „Storm Shadow“ arba SCALP.

Ukrainos pusė kol kas tyli ir įvykių nekomentuoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(1)
(109)

Komentarai ()

Susijusios žymos: