[ŽT] „Iš viso bus 500“. Izraelis skelbia pradėjęs naikinti atskrendančius taikinius  ()

Iranas keliomis bangomis paleido raketų ir dronų ataką prieš Izraelį. JAV apie tai perspėjo prieš kelias dienas, tačiau atsilaikyti vis tiek bus sunku.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-14 [ŽT] „Iš viso bus 500“. Izraelis skelbia pradėjęs naikinti atskrendančius taikinius  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Manoma, kad Iranas iš savo ir Irako teritorijos galėjo paleisti 400-500 dronų ir raketų. Pranešama, kad panaudotos ir hipergarsinės, ir balistinės raketos – sunkiai numušami taikiniai. Tačiau Izraelio Gynybos Pajėgos jau dirba, jau mušami taikiniai virš Sirijos ir Jordanijos, kuri atvėrė savo oro erdvę Izraelio dronams. Izraelis praneša, kad apie 100 iranietiškų dronų pavyko numušti už Izraelio oro erdvės ribų.

[Iš Lenkijos] „Engwe“ švenčia savo 10-ąjį gimtadienį! Su kuponais mažiausios kainos istorijoje ir el. dviračiai dovanų!
4472

Tokie išpardavimai būna tik kartą per dešimtmetį. Ir „Engwe“ kompanija švęsdama savo veiklos jubiliejinį gimtadienį paruošė beprotiškų pasiūlymų.

Išsamiau

Tačiau atsilaikyti bus sunku. CNN praneša, kad šiuo metu vyksta masiškiausia dronų ataka per žmonijos istoriją. Naudojami „Shahed“ dronai, kokius Rusija naudoja prieš Ukrainą. Ir, beje, tuo pat metu – Iranas šią naktį šiais dronais atakuoja Izraelį, o Rusija – Charkivą.

 

Jau pasirodė pranešimų, kad ir Hučių sukilėliai iš Jemeno teritorijos leidžia dronus link Izraelio. Šie veiksmai, kurių kol kas neįmanoma patvirtinti, neabejotinai būtų suderinti su Iranu.

(4)
(7)
(-3)

Komentarai ()