[ŽT] Izraelis priima sprendimą. Koks jis  ()

Po balandžio 14 d. Irano atakos buvo patvirtinti puolimo ir gynybos veiksmų planai, sakė Izraelio gynybos pajėgų (IDF) atstovas Danielis Hagari.


Merkava III
Merkava III
© Michael Mass (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Merkava3dKasag001.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-15 [ŽT] Izraelis priima sprendimą. Koks jis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelis reaguos į Irano ataką, tačiau galutinių sprendimų dėl masto ar laiko nepriimta, sakė vienas Izraelio pareigūnas po kelias valandas trukusio Izraelio karo kabineto posėdžio.

Pareigūnas sakė, kad susitikime buvo aptarti klausimai, pavyzdžiui, ar Izraelis turi imtis atsakomųjų veiksmų nedelsiant, ar gali sau leisti palaukti, ir kokį poveikį bet koks eskalavimas prieš Iraną turės Izraelio operacijoms Gazos Ruože.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8318 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Irano naktinė ataka prieš Izraelį buvo karo paskelbimas, interviu „Sky News“ sakė Izraelio prezidentas Isaacas Herzogas.

Tuo pat metu Izraelio užsienio reikalų ministerija Iraną pavadino „didžiausia grėsme“ regiono stabilumui ir pasaulio tvarkai ir pareiškė, kad Teheranas neturėtų gauti branduolinių ginklų.

Izraelio užsienio reikalų ministerija taip pat paragino įvesti „skausmingas sankcijas“ Iranui, įskaitant raketų gamybos sritį, ir pripažinti Irano islamo revoliucinę gvardiją (IRGC) teroristine organizacija.

 

Tuo pat metu „The New York Times“, remdamasis Izraelio pareigūnais, rašo, kad Izraelis svarstė galimybę surengti atsakomąjį smūgį Iranui, tačiau atsisakė šios idėjos po Izraelio premjero Netanyahu ir JAV prezidento Bideno derybų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(7)
(28)

Komentarai ()