„Sankt Peterburge žmonės pradeda nervintis.“ Budanovas apie Ukrainos planus  ()

Ukrainos atakos Rusijos teritorijoje tęsis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos atakos Rusijos teritorijoje tęsis. „The Washington Post“ sakė Ukrainos Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas.

Budanovas leidinio žurnalistui sakė, kad Ukraina turi planą, kuriuo siekiama „sumažinti Rusijos Federacijos potencialą“, apimantį jos karinę pramonę, aerodromus, vadovavimo būstines ir kt.

Ukraina taip pat planuoja naujas Rusijos savanorių, veikiančių Rusijos Federacijoje, tarpvalstybines atakas, remiamas Vyriausiosios žvalgybos valdybos, ir naujas dronų atakas.

„Ukrainos smūgių Rusijos teritorijoje tikslas yra parodyti, kad Putinas negali apsaugoti gyventojų nuo karo šalies viduje“, – sakė Budanovas.

 

Pareigūnas sakė, kad „kai sėdi, tarkime, Sankt Peterburge, o karą matai tik per televiziją, visada jį palaikysi... Bet žmonės pradeda nervintis, kai šalia jų užpuolamas koks nors objektas prie jų namų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(220)
(2)
(218)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: