„Greitai perkelti pėstininkus į mūšio zoną.“ Prasideda puolimas. Fronte pasirodė kai kas netikėto  ()

Priešas kasdien praranda nuo 40 iki 70 proc. savo karinės technikos.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Military_Material (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/m109a6-paladin-howitzer-artillery-2666821/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z blogeriai rašo, kad balandžio 16 – 17 d. Rusijos kariuomenei pavyko išstumti Ukrainos kariuomenę iš Bogdanivkos ir visiškai užimti gyvenvietę. 

Karo studijų instituto (ISW) analitikai apžvelgė padėtį Časiv Jaro rajone per pastarąją parą. 

Propagandistai rašo, kad balandžio 17 d. Rusijos ginkluotosios pajėgos pasistūmėjo iki Kalinivkos ir 50 metrų į šiaurę nuo Naujojo mikrorajono esančių poilsiaviečių sklypų, tačiau ISW nepastebėjo jokio vizualaus šių veiksmų patvirtinimo. 

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2651

Ypatingai geros kainos

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Oficialus „Chortycia“ pajėgų grupės atstovas Nazaras Vološinas sakė, kad Putino armija nedidelėmis grupėmis puola Ukrainos kariuomenės pozicijas Časiv Jare. Priešas naudoja keturračius motociklus, kad greitai perkeltų savo pėstininkus į mūšio zoną

Vienas iš Ukrainos kariškių pareiškė, kad kovose dėl Časiv Jaro priešas kasdien praranda nuo 40 iki 70 proc. savo karinės technikos. Ukrainiečiai naudoja FPV dronus, kad sustabdytų priešo karinę techniką. Kasdien išskrenda iki 50 tokių bepiločių orlaivių, kurie suduoda tikslinius smūgius 20-25 Rusijos kariniams objektams. 

 

Šiame fronto ruože ukrainiečiai kovoja su Rusijos kariuomenės 200-osios motorizuotąja brigada, 11-ąja, 83-iąja ir 98-ąja oro desantininkų brigadomis ir 102-uoju motorizuotoju pulku. 

Balandžio 17 d. geolokacinėje medžiagoje užfiksuota, kad priešo kariuomenė juda palei geležinkelio liniją į pietryčius nuo Očeretino. Tuo pat metu Z karo korespondentai teigia, kad Putino armija įžengė į šiaurinį Netailovo pakraštį. Tačiau ISW nepamatė jokio vizualaus šio judėjimo patvirtinimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(8)
(118)

Komentarai ()

Susijusios žymos: