„Galima tik sveikinti.“ Ką padarė Ukraina. „Naktį degė ir riaumojo“  ()

Trečiadienis buvo „aktyvus“.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=776170374696043&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karinės žvalgybos atstovas Andrijus Jusovas, kalbėdamas apie situaciją Tatarstane, pažymi, kad akivaizdu, jog priešo puolimo potencialas turi būti sunaikintas.

Jis tai pasakė nacionalinio teletilto eteryje, atsakydamas į klausimą apie tariamą bepiločio orlaivio ataką prieš orlaivių gamyklą Tatarstane ir ką su tuo bendro turi Ukraina.

„Visų pirma tai susiję su vadinamąja Rusijos Federacija ir Putino režimu, kuris pradėjo genocidinį karą prieš Ukrainą. Ir tada yra pasekmės pačiai Rusijos Federacijai visoje jos teritorijoje, visuose jos kariniuose objektuose“, – Jusovas pabrėžė, kad kalba apie karinius objektus.

[Vokietija] Tik 59€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
4909 5

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Žvalgybos pareigūnas pažymėjo, kad Ukraina šių incidentų nekomentuoja. „Tačiau tai, kad priešo puolimo potencialas turi būti sunaikintas, akivaizdu, o jei prie to prisideda neatpažinti skraidantys objektai ir geri žmonės, tai galima tik sveikinti“.

 

Jusovas pridūrė, kad trečiadienis buvo „aktyvus“: „Buvo informacijos apie sudegusį sraigtasparnį, buvo informacijos apie sėkmingą ataką prieš radarų sistemą, o naktį degė ir riaumojo, todėl viskas juda, viskas vystosi, tiesą sakant, taip, kaip tikriausiai ir norėjo Putinas, kai pradėjo šį genocidinį karą prieš mūsų valstybę“, – sakė Jusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(2)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: