Parako statinė greit sprogs. Tuoj prasidės didžiulis karas  ()

Izraelis reaguos į Irano atakas.


Izraelio pajėgų vadovybės susirinkimas
Izraelio pajėgų vadovybės susirinkimas
© IDF Spokesperson's Unit (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:IDF_2024-04-14_08-02.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Artimieji Rytai dėl jėgų pusiausvyros pasikeitimo ir gilių krizių, pirmiausia Palestinos ir Izraelio, gali būti laikomi parako statine, kuri gali sukelti ne tik regioninį, bet ir pasaulinį konfliktą.

Taip Irano ambasadorius Belgrade Rashidas Hassan Pour Baei atsako į „Novosti“ klausimą, ar jis mano, kad po pastarojo meto įvykių Artimuosiuose Rytuose konfliktas, kuriame dalyvaus Iranas, išsiplės. Ambasadorius R. Hassan Pour Baei neatmeta galimybės, jog Izraelis ateityje reaguos į Irano atakas.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2136 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

„Remdamasis istorija ir mentalitetu, manau, kad Izraelis ruošiasi reaguoti į pastarojo meto Irano baudžiamuosius išpuolius. Tai ne racionalumo reikalas, o emocionalumas. Tegul Dievas įrodo, kad aš klystu. Dėl to Iranas yra pasirengęs veikti, ne tik neutralizuoti atakas, bet stipriai ir rimtai atkeršyti“, – sako ambasadorius.

 

Paprašytas pakomentuoti Teherano pareiškimą, kad JAV bazės bus teisėti taikiniai, jei JAV rems Izraelio atakas prieš Irano teritorijas, jis atsakė:

„JAV remiamas Izraelis skiriasi nuo paties Izraelio. Kitaip tariant, Izraelis be visiškos Amerikos paramos ir įsitraukimo būtų labai pažeidžiamas ir negalėtų vykdyti agresyvios politikos bei išsisukti. Remiantis šia prielaida, labai logiška ir racionalu laikyti JAV regionines bazes teisėtais taikiniais, kuriuos Iranas puls, jei Izraelis atakuotų Iraną.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(11)
(-8)

Komentarai ()