[ŽT] „Nuostabus gynybos ministras. Ačiū.“ Ukraina gavo viską, ką reikia.“ Kitas taikinys – netrukus  ()

Rusijos žiniasklaidos paskelbtame vaizdo įraše matyti kaip gaminami T-80BVM tankai, kokios yra gamyklos tankų atnaujinimo apimtys ir pajėgumai.


T-80BVM
T-80BVM
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:T-80BVM#/media/File:T-80BVM.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu lankėsi „Omsktransmaš“ gamykloje ir, aišku, daug filmavosi rusų žiniasklaidai. Ukrainos karo ir politikos stebėtojas Oleksandras Kovalenko teigia, kad Ukraina iš tų reportažų surinko daug informacijos. Anot jo, Sergejaus Šoigu apsilankymas tankų gamykloje buvo itin naudingas, nes tuose reportažuose galima pamatyti, kaip kuriami tankai T-80BVM, kaip vyksta senų tankų atnaujinimas.

[Vokietija] Tik 59€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
4840 5

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

„T-80 tankai yra restauruojami ir modernizuojami „Omsktransmaš“ gamykloje. Ten nuo nulio nauji tankai negaminami, nors Rusijos valdžia išsikėlė uždavinį atnaujinti jų gamybą. T-80 restauravimas ir modernizavimas leidžia gamyklai kas mėnesį išleisti grupę 2022 m. modelio T-80BVM tankų. Priklausomai nuo kovinių mašinų priežiūros ir modernizavimo gylio, rodiklis gali būti padidintas iki dviejų kuopos komplektų, bet ne daugiau kaip bataliono“, – pažymėjo ekspertas.

 

Jis pridūrė, kad iki gynybos ministro vizito T-80BVM gamyba nebuvo skelbiama. „Ačiū Kužugetovičiui [Šoigu tėvavardis – red.], kuris per savarankišką viešųjų ryšių kampaniją karo pramonės įmonėse patvirtino visą gautą informaciją. Nuostabus gynybos ministras“, – užbaigė Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(186)
(2)
(184)

Komentarai ()