„NATO turi nuspręsti, ar ji tikrai yra Ukrainos sąjungininkė.“ Kas įsiutino Zelenskį  ()

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis penktadienį, balandžio 19 d., paskelbė, kad NATO turėtų nuspręsti, ar ji tikrai yra Ukrainos sąjungininkė, ragindamas paspartinti taip reikalingos ginkluotės tiekimą.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=776738797972534&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-20 „NATO turi nuspręsti, ar ji tikrai yra Ukrainos sąjungininkė.“ Kas įsiutino Zelenskį  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mūsų dangus vėl turi tapti saugus“, – vaizdo konferencijoje su NATO valstybių gynybos ministrais pabrėžė Zelenskis.

„Tai visiškai priklauso nuo jūsų sprendimo. Apsispręsti, ar gyvybė tikrai visur vienodai vertinga. Apsispręsti, ar su visais partneriais elgiesi vienodai. Apsispręsti, ar tikrai esame sąjungininkai“, – sakė Ukrainos prezidentas.

Jis pabrėžė, kad Ukraina negalės apsisaugoti be Vakarų paramos.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“ atsiliepimai)
4770

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

„Akivaizdu, kad šiuo metu, kol Rusija turi pranašumą ore ir gali pasikliauti savo dronų ir raketų teroru, mūsų galimybės, deja, yra ribotos“, – pripažino Zelenskis.

Zelenskis pavadino balsavimą JAV Atstovų Rūmuose dėl 61 mlrd. JAV dolerių karinės pagalbos Ukrainai „gyvybiškai svarbiu sprendimu“. Respublikonų įstatymų leidėjai šią pagalbą ilgai atidėjo.

Ukrainos vadovas sakė, kad reikia daugiau oro gynybos sistemų, kad būtų apsaugoti Ukrainos miestai ir išgelbėtos gyvybės.

 

„Mums reikia dar septynių „Patriot“ ar panašių oro gynybos sistemų – ir tai yra minimalus skaičius. Jos gali išgelbėti daug gyvybių ir tikrai pakeisti situaciją“, – sakė Zelenskis.

Kaip pranešama, NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas po vaizdo konferencijos paskelbė, kad Aljanso narės pristatys Ukrainai daugiau oro gynybos sistemų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()