Ką bendro turi visos šalys kurias užpuolė Rusija. „Jie jau ruošiasi sekančiam karui“  ()

Rusija svarsto tolesnio karo galimybę.


Karas
Karas
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=636176382028151&set=pb.100069073844828.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir NATO karas yra įmanomas, o Baltijos šalims gali kilti grėsmė, teigia Volodymyras Zelenskis, praneša „RBC- Ukraine“.

„Nors aš pasakysiu, kad jeigu mes viso to neatlaikysime, bet aš tikiu, kad taip neatsitiks, bet sakykime, kad mes neatlaikysime, tai Rusija neturi daug žingsnių eiti toliau. Jie ateis į Baltijos šalis, nori kas nors to ar nenori, sako, kad to nebus, visi šie argumentai yra nereikalingi – jie tikrai ateis, nes jiems reikia kažkur eiti į priekį“, – sakė jis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami suktukų rinkiniai, 10in1 šakotuvai, litavimo stotelės, SUP irklentės, išmanieji telefonai ir kt. (Video)
3214 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Lenkijos/Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - 21V suktukas, su baterijomis, įkrovikliu, antgaliais

2) „HCalory“ - 5-8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

3) „BlitzWolf BW-NEW TH5“ - 10in1 daugiafunkcis šakotuvas

4) „Drillpro 8898-EU“ - litavimo stotelė su karšto oro šildytuvu

5) „FunWater SUPTH04A“ - pripučia SUP irklentė

6) „HOTWAV W11“ - tvirtasis išmanusis su 20800mAh baterija ir Android 13

Išsamiau

Ukrainos vadovas sakė, kad visos imperijos ėjo šiuo keliu, o Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui saugiausia būtų stoti prieš tas šalis, kuriose nebūtų didelės konfrontacijos. Pasak V. Zelenskio, V. Putinas nekartos klaidos, kurią padarė su Ukraina.

„Antrą kartą klaidos ji nekartos, nes su mažesne šalimi lengviau susidoroti. Mažiau saugoma, mažiau žmonių, mažiau ginklų. Ir tai bus šalis, kuri buvo Sovietų Sąjungoje. Ir tai apima Baltijos šalis. Ir ji ten eis“, – sakė Ukrainos prezidentas.

V. Zelenskis pažymėjo, kad užpuolus Baltijos šalis, Vakarų kariuomenei būtų sunku nukauti rusus.

 

„Ir tai bus Rusijos ir NATO karas. Žinoma, jis bus, jei Ukraina nesipriešins. Arba jei NATO ten neis. Ir tada tai bus Rusijos pergalė prieš NATO šalis. Ir tada įvyks teritorijų persiskirstymas visame pasaulyje“, – sakė valstybės vadovas.

Suomijos prezidentas neseniai pareiškė, kad, jo nuomone, mažai tikėtina, jog Rusija užpuls jo šalį, kuri dabar yra NATO narė. Tačiau Estijos žvalgyba mano kitaip. Jie mano, kad Rusija jau ruošiasi kitam karui. Tikėtina, kad per artimiausius 10 metų tai bus konfliktas su NATO.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(7)
(16)

Komentarai ()