„Tai gali sukelti nepataisomą katastrofą.“ Kur planuoja smogti Iranas (Video)  ()

Teheranas pasirengęs jį sunaikinti.


Branduolinių tyrimų centras Dimonoje
Branduolinių tyrimų centras Dimonoje
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=5APjTcm0j0w

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio atakos atveju Iranas gali nusitaikyti į branduolinių tyrimų centrą Dimonoje, pranešė Irano valstybinis televizijos kanalas „Press TV“, remdamasis karo ekspertais.

Televizijos kanalo teigimu, per neseniai surengtą Irano ataką prieš Izraelį, įvykusią po Izraelio smūgių Irano konsulatui Sirijoje, Irano raketos ir dronai sugebėjo prasiskverbti pro Izraelio daugiapakopę oro gynybos sistemą ir pataikyti į karinius taikinius Negevo dykumoje, netoli nuo Dimonos branduolinių tyrimų centro. Šis centras gali tapti Teherano taikiniu iškilus Izraelio grėsmei.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Galingi PC, el. dviračiai, 4K vaizdo projektoriai, baterijos, pjūklai ir kt. Labai riboto laiko (Video)
4276 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Ninkear N15 Pro“ - nešiojamas PC, 32GB RAM, 1TB SSD, WIN 11

2) „Hcalory HC-A01“ - 5kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas, su APP

3) „WELKIN WKES001“ - storų ratų 500W el. dviratis, sulankstomas

4) „Fengmi Formovie X5“ - kino teatro lygmens 4K lazerinis vaizdo projektorius

5) Baterijos „Makita“ 18V įrenginiams

6) „Wolike 388VF“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

Išsamiau

Ahmadas Haghtalabas, atsakingas už branduolinį saugumą Irano elitinėse karinėse pajėgose, vadinamose Islamo revoliucijos gvardijos korpusu, sakė, kad Teheranas nustatė Izraelio „branduolinių centrų“ vietą ir bus pasirengęs juos sunaikinti, jei žydų valstybė reaguos į Irano ataką prieš Izraelio karinius objektus.

Balandžio 13-osios vakarą Iranas paleido į Izraelį dešimtis bepiločių orlaivių ir raketų, reaguodamas į, kaip jis pavadino, „pasikartojančius nusikaltimus“ iš Tel Avivo pusės, įskaitant ataką prieš Irano ambasadą Damaske. Teheranas pareiškė, kad taikiniu tapo kariniai objektai Izraelyje.

 

Izraelio gynybos pajėgos tvirtino, kad perėmė 99 % iš beveik 350 į Izraelį paleistų raketų. Jungtinė Karalystė, JAV ir Prancūzija padėjo Izraeliui atremti Irano puolimą. Po išpuolio Izraelis pareiškė, kad ketina imtis atsakomųjų veiksmų. Tačiau Teheranas pažadėjo neplanuoti toliau pulti Izraelio ir nenori tolesnio eskalavimo, tačiau yra pasirengęs panaudoti mirtinesnį ginklą, kad atsakytų į galimą Izraelio puolimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(5)
(4)

Komentarai ()