[ŽT] Jis dingo. Putinas ruošiasi „priblokšti visus“  ()

Rusijos opozicijos leidinys išanalizavo Vladimiro Putino tvarkaraštį ir pranešė, kad per pastarąsias dvi savaites jis nesurengė nė vieno viešo pasirodymo. Opozicija mano, kad diktatorius pasislėpė, nes nenori komentuoti ATACMS raketų ir kitos ginkluotės, kurią JAV perduos Ukrainai.



© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Vladimir_Putin_in_April_2024#/media/File:Meeting_with_Central_Election_Commission_Chairperson_Ella_Pamfilova_-_02.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierė Olga Kurnosova teigia, kad Putinui nepatinka 61 milijardų dolerių pagalbos Ukrainai paketas ir ginklų asortimentas, kurį gaus Ukraina. Tikriausiai vengdamas klausimų apie tai jis ir nelenda į viešumą. Be to, tikėtina, kad Putinas ruošia inauguracinę kalbą. Dar vasario 29 dieną Putinas kreipėsi į Federalinę asamblėją, kur buvo daug pažadų apie milžiniškas pinigų sumas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Fantastiškas 4in1 daikčiukas automobiliui, išorinė baterija, 2000W el. paspirtukas, Android vaizdo projektorius, jump starteris ir suktuvas (Video)
3434 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzWolf BW-V7“ - Android 4K vaizdo projektorius

2) „POPDEER PD-E Pro“ - 4in1 daugiafunkcis rinkinukas automobiliui

3) „KuKirin G2 Master“ - naujausias off road el. paspirtukas su 2*1000W galia

4) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

5) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, be baterijos ir įkroviklio

6) „Baseus Adaman2“ - 20000mAh išorinė baterija su iki 30W įkrovimu

Išsamiau

„Kažkas dar neprarado matematinių gebėjimų paskaičiuoti, kiek pinigų iš Rusijos biudžeto reikia tiek pažadams įvykdyti. Pasirodo, biudžeto nepakanka, yra ir karinių išlaidų“, – pažymėjo Kurnosova.

 

Ji taip pat pridūrė, kad Orsko, Orenburgo ir kitų Uralo miestų gyventojai jau išbandė Rusijos diktatoriaus pažadų „veiksmingumą“. „Jei Putino paklaus, kas nutiko Rusijai, jis atsakys, kad ji pateko į vandenį“, – pabrėžė Rusijos opozicionierė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(70)
(0)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: