„Bet kurią akimirką gali būti atkirsti.“ Kas vyksta Časiv Jare (Video)  (1)

Puolimo veiksmų katalizatorius dar priešakyje.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=779078041071943&set=pcb.779078114405269

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-23 „Bet kurią akimirką gali būti atkirsti.“ Kas vyksta Časiv Jare (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Net jei rusams pavyks pusiau apsupti Časiv Jarą, tai nereiškia, kad jie galės užimti miestą. Tuo įsitikinęs karo-politikos apžvalgininkas Oleksandras Kovalenko, kuris komentavo Rusijos karių galimybes per dvi ar tris savaites užgrobti Časiv Jarą.

„Ne. Nėra jokių šansų. Dabar jie tik suaktyvino veiksmus Bohdanivkos srityje ir negali galutinai išspręsti Ivanovsko konsolidavimo ir paėmimo klausimo. Jie negali žymiai pagreitinti šio proceso, nepaisant to, ką jie ten turi. Kol šie kaimai nebus užgrobti, negalima kalbėti apie kokią nors didelį rimtą puolimą prieš Časiv Jarą, siekiant užimti miestą“, – pažymėjo O. Kovalenko.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Galingi PC, el. dviračiai, 4K vaizdo projektoriai, baterijos, pjūklai ir kt. Labai riboto laiko (Video)
3935 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Ninkear N15 Pro“ - nešiojamas PC, 32GB RAM, 1TB SSD, WIN 11

2) „Hcalory HC-A01“ - 5kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas, su APP

3) „WELKIN WKES001“ - storų ratų 500W el. dviratis, sulankstomas

4) „Fengmi Formovie X5“ - kino teatro lygmens 4K lazerinis vaizdo projektorius

5) Baterijos „Makita“ 18V įrenginiams

6) „Wolike 388VF“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

Išsamiau

Kartu jis pažymėjo, kad padėtis prie Časiv Jaro dabar labai sunki, rusai smarkiai spaudžia. Tačiau, jo nuomone, aktyvių veiksmų katalizatorius dar laukia. Ir net pagal blogiausią scenarijų - Ivanovsko, Kliščijivkos ir Andrijivkos užgrobimas rusams išliks problemiškas: „Jų pietinis flangas nebus apsaugotas ir bet kurią akimirką gali būti „nukirstas“. 

 

„Pusinio apsupimo rizika nesuteikia Rusijos pajėgoms visų galimybių užimti miestą (Časiv Jarą). Net ir tokioje situacijoje visada bus atitinkama logistika iš vakarų, kuri neleis apsupti. Pasakyti, jog po 2-3 savaičių jie turės „fenomenalius rezultatus ir galės užgrobti miestą – ne, jiems buvo duota tokia kovinė misija, bet rusai nespės jos įvykdyti per tiek laiko“, – įsitikinęs O. Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(5)
(49)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: