Beprotiška kova. 10 karinių dalinių. Ką daro Ukraina  ()

„Vyksta totaliniai mūšiai”.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Rozbooy (Pixabay Content Licence)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos vadovybės pareiškimai apie Novomychailivkos (Donecko sritis) užėmimą neatitinka tikrovės, pareiškė Ukrainos kariuomenės 79-osios oro desantininkų brigados atstovas Jaroslavas Čepurnojus.

„Situacija yra įtempta ir sudėtinga. Priešas iš tiesų šioje vietovėje yra. Kovos vyksta tiesiogiai gyvenvietėje, o ne tik jos pakraščiuose. Tačiau tai, ką pasakė Rusijos vadovybė, kad rusų kariai užėmė Novomychailivką, nėra tiesa. Dalį gyvenvietės – apie 15 proc. vis dar kontroliuojame ir kontroliuosime ateityje“, – pabrėžė jis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Galingi PC, el. dviračiai, 4K vaizdo projektoriai, baterijos, pjūklai ir kt. Labai riboto laiko (Video)
3935 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Ninkear N15 Pro“ - nešiojamas PC, 32GB RAM, 1TB SSD, WIN 11

2) „Hcalory HC-A01“ - 5kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas, su APP

3) „WELKIN WKES001“ - storų ratų 500W el. dviratis, sulankstomas

4) „Fengmi Formovie X5“ - kino teatro lygmens 4K lazerinis vaizdo projektorius

5) Baterijos „Makita“ 18V įrenginiams

6) „Wolike 388VF“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

Išsamiau

Kartu Čepurnojus pabrėžė, kad tęsiasi labai įtemptos kovos: „Galima sakyti, kad tai totaliniai mūšiai. Priešas visiškai sunaikina mūsų pozicijas gyvenvietėje, sutriuškindamas jas artilerija ir FPV dronais. Mes taip pat, jei priešas užima pozicijas, jas sunaikiname.“

Pasak atstovo, Novomychailivka dabar primena Marjinką, kurią brigada gynė daugiau nei metus ir kurią priešas beveik visiškai nušlavė nuo žemės paviršiaus:

 

„Dabar tas pats vyksta Novomychailivkoje. Atsižvelgiant į tai, kad namai ten nedideli, vienaukščiai, molinėmis sienomis ir yra labai lengvai sunaikinami, tai ten jau nebe gyvenvietė, o plynas laukas...“

Jis pridūrė, kad priešo pajėgos yra labai galingos, įnirtingasis kovų dėl šios gyvenvietės etapas prasidėjo praėjusių metų rudens pabaigoje, per tą laiką buvo sunaikinta daugiau kaip 300 priešo technikos vienetų, puolimuose dalyvavo 10 Rusijos karinių dalinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: