„Va bank.“ Judins viską (Video)  ()

Armagedono nebus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas interviu „BBC Ukraine“ prognozavo, kad gegužės viduryje – birželio pradžioje Ukraina bus  sunkioje padėtyje, tačiau Armagedono nebus.

Šį žvalgybos valdybos vadovo pareiškimą paaiškino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas interviu su Jevhenija Kutnova „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“.

Manau, kad Rusijos Federacija eis va bank ir tuo pačiu metu visuose frontuose. Rusai puikiai supranta, kad mums reikia maždaug mėnesio – daugiausiai pusantro mėnesio, kad gautume didžiąją dalį Amerikos pagalbos ir pradėttume formuoti dalinius bei komplektuoti mūsų brigadas gaunamais ginklais“, – pažymėjo karo analitikas.

Ždanovo teigimu, kai kuriuos ginklus, ypač amuniciją, galima atgabenti per kelias dienas, tačiau atgabenti šarvuočius bus sunkiau, todėl Rusija bandys eiti va bank, o jos „kampanija“ bus sudėtinga.

 

Rusų tikslas artimiausiu metu bus diskredituoti ir dehumanizuoti Ukrainą, todėl informaciniame lauke stengsis išjudinti viską, ką gali. Jie bandys nupiešti paveikslą, kad aprūpinimas ginklais yra JAV noras pralieti kuo daugiau kraujo. Taigi, priešas sieks pakeisti supratimą, kad ne Rusijos Federacija įsiveržė į kitą šalį ir bando nužudyti kuo daugiau kariškių ir civilių, taip pat užgrobti teritorijas, o Amerikos teikiami ginklai sukelia naują kraujo praliejimą ir jie kalti, kad karas tęsiasi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(8)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: