Ukraina ruošiasi. „Tokios yra karo taisyklės“ (Video)  ()

Nėra armijos, kuri išlaikytų savo poziciją priešo puolimo metu ir neatsitrauktų nė centimetro.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=780768350902912&set=pcb.780768407569573

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visai gali būti, kad kai kuriuose fronto sektoriuose Ukrainai teks laikinai trauktis. Tokią nuomonę išsakė atsargos majoras, Rusijos ir Ukrainos karo veteranas Aleksejus Getmanas.

„Ar sugebėsime susigrąžinti tas teritorijas, kurias dabar prarandame? Rusų pasistūmėjimas su dideliais nuostoliais vyksta net ne per kilometrus, o per dešimtis, šimtus metrų, todėl man atrodo, kad neverta to laikyti kažkuo reikšmingu. Taip, tai beveik pozicinis karas, bet rusai ten sutelkė beveik viską, ką turėjo, ir ruošiasi pozicijas dar labiau sustiprinti“, – televizijos kanale „Kiev24“ pabrėžė jis.

[Vokietija] Tik 119€ ir tokios galimybės! Fantastiškas belaidis dulkių siurblys. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux i7“)
3459 2

Nuostabiai žema kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Gausybė keičiamų antgalių, labai plačios panaudojimo galimybės

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad apie tokius priešo planus buvo kalbama ir žvalgyboje, ir karinėje-politinėje ukrainiečių valstybės vadovybėje. Ir Ukraina tam ruošiasi.

A. Getmanas taip pat priminė, kad, remiantis kai kuriais pranešimais, rusai planuoja įtraukti į naują puolimą dar kelis šimtus tūkstančių žmonių.

 

„Kai kuriose zonose gali tekti trauktis, bet mes neturime tokių pajėgų, tiek žmonių, kad sulaikytume rusus nepajudėdami nė vieno metro nuo tos vietos, kur vyksta mūšis. Tokios yra karo taisyklės.“

Per dabartines 24 valandas, Generalinio štabo duomenimis, fronto linijoje buvo užfiksuoti 93 kariniai susirėmimai su priešu. Vien Avdijivkos kryptimi Ukrainos kariai atmušė 23 atakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(2)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: