„Sunkiausia, kas gali nutikti F-16.“ 86 jau nėra  ()

Ankstesni F-16 priešininkai Artimuosiuose Rytuose, pavyzdžiui, Irake ir Sirijoje, naudojo pasenusią sovietinę įrangą ir greičiausiai nebuvo taip gerai apmokyti ir ginkluoti.



© Master Sgt. Andy Dunaway (Viešo naudojimo) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:F-16_June_2008.jpg#/media/File:F-16_June_2008.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-04 „Sunkiausia, kas gali nutikti F-16.“ 86 jau nėra  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to, kad per pastaruosius 50 metų amerikiečių naikintuvai F-16 skrido daugybėje vietų sunkiomis sąlygų, bene pavojingiausias mūšio laukas jų laukia Ukrainoje, rašo „Business Insider“.

„Ukrainoje F-16 stos prieš Rusiją, ir tai, be jokios abejonės, yra pats sunkiausias scenarijus, koks gali nutikti F-16“, – sakė į pensiją išėjęs JAV oro pajėgų pulkininkas leitenantas Johnas Baumas, praleidęs ore daugiau nei 2300 valandų kaip F-16 pilotas.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2262 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Nuo karo pradžios Ukraina jau prarado mažiausiai 86 orlaivius, o tai rodo pavojų, su kuriuo danguje kyla pilotai, skelbia atvirųjų šaltinių žvalgybos svetainė „Oryx“.

Pažymima, kad tarp grėsmių, su kuriomis susidurs Ukrainos F-16, yra Rusijos oro gynybos sistemos, tokios kaip S-300 ir naujausia S-400, didžiulis Su-35 ir MiG-31 parkas, ginkluotas ilgo nuotolio P- 37s. Rusijos žemė-oras sistemų arsenalas yra modernesnis ir pažangesnis nei tos, su kuriomis F-16 susidūrė praeityje vykstančių konfliktų metu.

Karo analitikas ir buvęs JAV karinio jūrų laivyno pilotas Brynnas Tannehillas pažymėjo, kad ankstesni F-16 priešininkai Artimuosiuose Rytuose, pavyzdžiui, Irake ir Sirijoje, naudojo pasenusią sovietinę įrangą ir greičiausiai nebuvo taip gerai apmokyti ir ginkluoti.

 

Rusija „tikriausiai turi vieną patikimiausių ir pažangiausių integruotų oro gynybos sistemų pasaulyje, tačiau F-16 sugebės suvokti situaciją ir perduoti tą vaizdą“ likusioms Ukrainos pajėgoms, sakė Baumas. Be to, naikintuvai galės panaudoti savo HARM nukreipimo sistemas ir raketas, kad nugalėtų Rusijos radarus. Nurodoma, kad F-16 galės sustiprinti Ukrainos oro gynybą, kuri pastaraisiais mėnesiais buvo išeikvota.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(13)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: