[ŽT] „Jie nebetinkami.“ Netikėti įvykiai. „Forbes“ skelbia, kad Rusija stabdo lenktynes  ()

Rusija ieško naujų būdų, kaip kovoti su Ukrainos dronais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiek Rusija, tiek Ukraina bando sukurti naujų dronų ir rasti „priešnuodžių“ priešo dronams. Dėl spartaus technologijų vystymosi ir kovos su dronais metodų pažangos, nauji produktai pasensta vos per 2 mėnesius, rašo „Forbes“.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2575 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

JAV karo akademijos sistemų inžinerijos docentas Vikramas Mittalas teigia, kad dronų kova suaktyvėjo Ukrainai plečiant gynybos pramonę. Rusija turėjo atsisakyti „technologijų lenktynių“ ir teikti pirmenybę įprastinei kovos su dronais taktikai.

Kyjivas gali eksperimentuoti gynybos pramonėje, o Maskvą riboja griežta vienos ar kitos sistemos pirkimo struktūra, todėl Rusija pasirinko žemų technologijų, netradicinius kovos su Ukrainos dronais būdus.

 

Rusai pirmenybę teikia metaliniam suvirintam tinklui, kuris savo efektyvumą parodė pirmaisiais karo metais. Jei dronui sunku pamatyti tokį tinklą, sunku ir pasiekti tanką. Be to, rusai dabar kuria didelius kiautus savo tankams, kuriuos dronams sunku tiesiog apskristi.

(54)
(22)
(32)

Komentarai ()