Jau prarasti 86 lėktuvai. Pragaras, laukiantis F-16  (6)

Nuo plataus masto karo pradžios ukrainiečiai prarado mažiausiai 86 lėktuvus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-29 Jau prarasti 86 lėktuvai. Pragaras, laukiantis F-16  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių naikintuvų F-16 Ukrainoje laukia labai pavojingi mūšiai. Per pastaruosius 50 metų orlaiviai buvo įtraukti į daugybę sudėtingų konfliktų.

Apie tai rašo „Business Insider“.

„Ukrainoje F-16 stos prieš Rusiją, ir tai, be abejo, yra pats sunkiausias scenarijus, koks gali nutikti mūsų naikintuvams“, – sakė į pensiją išėjęs JAV oro pajėgų pulkininkas leitenantas Johnas Baumas, praleidęs ore daugiau nei 2300 valandų kaip F-16 pilotas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Vaizdo registratoriai, „Xiaomi“ orų stotelės, kampiniai šlifuokliai, suktukai, pjūklai, frezos (Video)
4504 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „VKRVKN“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

3) „Xiaomi DUKA Atuman TH1“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

4) „VIOLEWORKS“ - 32V suktukas su 2 baterijomis, įkrovikliu, lagaminu ir antgaliais

5) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis tiesinis pjūklas su 4 peiliais

6) Elektrinė freza - 1100W, 220V, 35000rpm

Išsamiau

Nuo plataus masto karo pradžios ukrainiečiai prarado mažiausiai 86 orlaivius, o tai rodo pavojaus lygį, su kuriuo susiduria pilotai. Visų pirma grėsmę gali kelti Rusijos oro gynyba: S-300, S-400, „Su-35“ ir „MiG-31“, ginkluoti tolimojo nuotolio R-37.

Pastebima, kad Rusijos žemė-oras sistemų arsenalas yra modernesnis ir pažangesnis nei tada, kai F-16 susidūrė su juo per ankstesnius konfliktus.

Ankstesni F-16 priešininkai Artimuosiuose Rytuose, pavyzdžiui, Irake ir Sirijoje, naudojo pasenusią sovietinę įrangą ir greičiausiai nebuvo taip gerai apmokyti ir ginkluoti, sakė karo analitikas ir buvęs JAV karinio jūrų laivyno pilotas Brynnas Tannehillas.

 

Rusijos Federacija gali turėti vieną patikimiausių ir pažangiausių integruotų oro gynybos sistemų pasaulyje, tačiau F-16 galės sekti situaciją ir perduoti informaciją kitoms Ukrainos pajėgoms.

Be to, naikintuvai galės panaudoti savo HARM ir raketų nukreipimo sistemas, kad nugalėtų Rusijos radarus. Nurodoma, kad F-16 galės sustiprinti Ukrainos oro gynybą, kuri pastaraisiais mėnesiais buvo išeikvota.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(190)
(32)
(158)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (6)