„Sprogdinanti“ naktis. Krito S-300 ir S-400. Monstriškas ATACMS smūgis (Foto)  ()

Gynybos pajėgos pradėjo didžiulius išpuolius prieš Krymą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-29 „Sprogdinanti“ naktis. Krito S-300 ir S-400. Monstriškas ATACMS smūgis (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gynybos pajėgos pradėjo didžiulius išpuolius prieš Krymą, dėl kurių įsibrovėliai patyrė nuostolių tarp personalo ir ginklų. Apie tai praneša prie okupantų artimas Kremliui „Telegram“ kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“.

Ypač propagandistai skundžiasi dėl naktinių atakų okupuotame Kryme. Kanalo šaltiniai esą patvirtino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sėkmingai įvykdė operaciją, priešui padarydamos nuostolių tarp personalo ir ginkluotės.

Tai buvo „sprogdinanti“ naktis Tarchankuto kyšulyje, kur buvo dislokuotos priešo oro gynybos pajėgos. Negana to, patys propagandistai teigia, kad Rusijos pozicijų atakos buvo vykdomos raketomis ATACMS, dėl kurių žuvo 11 rusų ir buvo sunaikintos keturios oro gynybos sistemos, iš jų trys S-300 ir viena S-400.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2554 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

„Vaikinai bandė numušti tiesiai į juos skriejančias raketas. Deja, numušti nepavyko... Šis smūgis tapo priežastimi Sergejui Aksionovui vėl prašyti Maskvos sustiprinti Krymo oro gynybą. Sergejus Valerjevičius kol kas negavo atsakymo į šį prašymą“, – sakoma prorusiško kanalo „Telegram“ žinutėje.

Kitas „Telegram“ kanalas „Krymskij veter“ pakomentavo propagandistų publikaciją ir pažymėjo, kad dabar laukiama oficialaus patvirtinimo. Medžiagos paskelbimo metu Rusijos gynybos ministerija ir Ukrainos gynybos pajėgų vadovybė dar nebuvo pakomentavusi Rusijos pozicijų atakų Tarchankuto kyšulyje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(164)
(2)
(162)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: