„Bus gerų žinių.“ Kas apsilankė Ukrainoje (Video)  ()

Apie vizitą nebuvo oficialiai paskelbta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas Ukrainoje lankėsi trečią kartą nuo plataus masto invazijos pradžios.

NATO generalinio sekretoriaus vizitas netikėtas, nes nebuvo apie jį oficialiai paskelbta. Jensas Stoltenbergas Kyjive susitiko su Volodymyru Zelenskiu ir aptarė su juo keletą svarbių klausimų. Apie tai pranešė „Suspilne noviny“.

Buvo numatyti keli NATO generalinio sekretoriaus darbo vizito tikslai. Be kita ko, aptarta galimybė sukurti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rėmimo fondą, kuris penkeriems metams skirtų 100 mlrd. eurų. V. Zelenskis pabrėžė, kad Ukraina glaudžiai bendradarbiauja su kai kuriomis NATO valstybėmis narėmis.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2554 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Taip pat Ukrainos prezidentas užtikrintai pareiškė, kad Ukraina taps NATO nare, tai tik laiko klausimas. V. Zelenskis pažymėjo, kad Vakarai yra suinteresuoti sustabdyti rusus Ukrainos teritorijoje, neleisti jiems judėti toliau, nes kalbama apie kolektyvinį saugumą. Viena iš pagrindinių Ukrainos prezidento tezių:

 

„Šiandien galime pasakyti, kad Ukraina ir Aljansas pasiekė aukščiausią santykių lygį per visą mūsų nepriklausomybės laikotarpį, bet ne patį aukščiausią įmanomą.“

Volodymyro Zelenskio kalbos po susitikimo su Jensu Stoltenbergu vaizdo įrašą galima peržiūrėti „Telegram“ kanale.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(0)
(61)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()