„SKYNEX,“ „Gepard“ ir „Marder.“ Galingai. Įspūdinga pagalba Ukrainai  ()

Naujas karinės pagalbos Ukrainai paketas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietija perduos Ukrainai 10 pėstininkų kovos mašinų „Marder“ ir oro gynybos raketų IRIS-T, kaip dalį savo naujai paskelbtos 1,1 mlrd. USD karinės pagalbos paketo.

Vokietijos vyriausybė paskelbė apie naują karinės pagalbos Ukrainai paketą, kurį sudaro 10 pėstininkų kovos mašinų „Marder“ su amunicija ir atsarginėmis dalimis, amunicija tankams „Leopard 2“, 7500 vnt. 155 mm artilerijos sviedinių ir oro gynybos sistemoms skirtų raketų.

Vokietijos vyriausybės teigimu, į sąrašą taip pat įtrauktos dvi priešlėktuvinių raketų sistemos SKYNEX su amunicija, beveik 30 000 sviedinių savaeigiams priešlėktuviniams pabūklams „Gepard“, oro stebėjimo radiolokacinė sistema TRML-4D, šarvuotis tiltams tiesti „Beaver“ su atsarginėmis dalimis, šarvuota inžinierinė mašina DACHS ir devyni minų plūgai.

Tik 16,73€ už 4 vnt! Bluetooth pakabukas-ieškiklis. Nuostabus daiktas keliaujant, sekant savo daiktus ir augintinius
2066

Puiki kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Labai šaunių savybių, galima naudoti ištisus metus

Išsamiau

Remiantis Vokietijos vyriausybės pranešimu, kiti pagrindiniai komponentai yra sraigtasparnių savisaugos sistemos, 60 pakabinamų variklių, 600 LED lempų, šeši tankų transporteriai M1070, 18 000 vnt. 40 mm šovinių, 3 000 nešiojamų prieštankinių granatsvaidžių RGW 90, 120 mm minosvaidžių sviedinių. Taip pat 2000 kamufliažinių tinklų, 2000 lietpalčių ir 100 000 pirmosios pagalbos vaistinėlių.

 

Vasario 16 d. Vokietijos kancleris Olafas Scholzas paskelbė apie pasirengimą naujam 1,1 mlrd. JAV dolerių dydžio karinės pagalbos paketui Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(3)
(46)

Komentarai ()