[ŽT] Supervalstybė atidavė ginklus Ukrainai. „Dabar jie patys prašosi pagalbos.“ Kas nutiko  ()

Supervalstybė Ukrainai atidavė tiek daug, kad pritrūko patiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Graikijos dienraščio „Kathimerini“ duomenimis, Prancūzija susiduria su oro gynybos sistemų trūkumu. Teigiama, kad Paryžius jau prašė Atėnų paskolinti tokio tipo ginkluotės vasaros olimpinėms žaidynėms, kurios vyks 2024 m. Prancūzai suteikė Ukrainai ginklų, dabar jie patys prašosi pagalbos, praneša „Wirtualna Polska“.

Prancūzija yra viena iš labiausiai į pagalbą Ukrainai įsitraukusių šalių. Į frontą siunčiama pagalba apima įvairią karinę įrangą, įskaitant oro gynybos sistemas. Nors ne viskas buvo paaukota, akivaizdu, kad buvo paaukota tiek daug, kad tapo sunku patenkinti didesnius nei įprasta poreikius. Tikėtina, kad išeitis bus vienos iš sąjungininkių parama. Pagrindinė kandidatė pasirodė esanti Graikija, kurios arsenale, be kita ko, yra oro gynybos sistemos „Crotale NG“, vos prieš keliolika metų įsigytos iš Prancūzijos.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Tik nuo 18€ fantastiški net 57 vnt. įrankių rinkiniai, baterijos, „ILIFE H70 Plus“ siurbliai ir kt. (Video)
2287

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-15/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Lenkijos/Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „TOPSHAK TS-CH4“ - puikios kainos 39 vnt. įrankių rinkinys

2) „TOPSHAK TS-CH3“ - net 57 vnt. įrankių rinkinys

3) Baterijos „Makita“ 18V įrenginiams - paskutiniai vienetai

4) „VIOLEWORKS“ - 21V genėtuvas, su 2 baterijomis, įkrovikliu

5) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, be baterijų

6) „ILIFE H70 Plus“ - belaidis dulkių siurblys

Išsamiau

„Jei mūsų sąjungininkai prašo pagalbos tam tikram laikotarpiui – šiuo atveju olimpinėms žaidynėms – ir tai yra pagalba, kuri niekaip nepaveiks mūsų šalies gynybinių pajėgumų, ji bus suteikta, tačiau visada po tinkamų abiejų šalių konsultacijų. Tačiau mes visada sakome – tai pabrėžiu ir dabar – kad kalbama apie pagalbą ribotam laikotarpiui“, – Graikijos žurnalistams sakė vyriausybės atstovas Pavlos Marinakis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(14)
(99)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()