Pagal nusistovėjusią tradiciją. „Numušėm 5 (!) ATACMS.“ Ką daro rusai (Video)  (2)

Rusams trūksta pergalių, todėl giriasi melagingomis sėkmėmis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-04-30 Pagal nusistovėjusią tradiciją. „Numušėm 5 (!) ATACMS.“ Ką daro rusai (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propaganda vėl siautėja. Rusijos gynybos ministerija pagal nusistovėjusią tradiciją ėmė prevenciškai „naikinti“ ginklus, kurie nežinia kada atvyks į Ukrainą. Rusija skelbia, kad per dieną buvo numuštos 5 (!) ATACMS raketos.

Šiuo melu siekiama išspręsti kelias problemas. Viena vertus, pabrėžiama, kad Vakarų ginklams yra priešnuodis. Būtent šiuo tikslu Rusijos propaganda pradėjo skleisti melagienas apie naikinamus „Leopard“ tankus likus 6 mėn. iki jų tikrojo pasirodymo Ukrainoje.

Rusai labai nervinasi dėl ATACMS. Tokie melai parodo, kad rusams trūksta pergalių, todėl giriasi melagingomis sėkmėmis.

Kartais tai daroma paskubomis ir daroma klaidų. Pavyzdžiui, 155 mm PZH 2000 pavadino „122 mm savaeigiais pabūklais, pagamintais Vokietijoje“.

Jau kurį laiką Rusijos gynybos ministerija per dieną „sunaikina“ šimtus Ukrainos bepiločių orlaivių. 150-200 vienetų per dieną yra norma. Šių bepiločių orlaivių struktūra išsamiai neatskleidžiama, tačiau jie visada (!) paaiškina, kad numušė kai kuriuos žiniasklaidos reklamuojamus dronus, t. y. „Babą Jagą“.

 

Jei nuolat sektumėte Rusijos propagandos skleidžiamą naratyvą, bet kam būtų aišku, kad skaičiai paimti iš oro, jog būtų sukurtas tinkamas vaizdas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(9)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)