Netikėti vaizdai iš Maskvos. Džiūgauja rusų propaganda. „Tačiau tai dar ne pabaiga“ (Foto, Video)  ()

Rusai ruošiasi švęsti „Pergalės dieną“, kuri 2024 m. skirsis nuo ankstesnių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šių metų „Pergalės dienos“ minėjimo metu rusai, be savo karinės technikos, pristatys ir Ukrainoje užgrobtą vakarietišką techniką. Skelbiama apie 30 vienetų, tačiau galutinis skaičius gali būti šiek tiek didesnis.

Vakarų ginklų paroda yra propagandinio pobūdžio, skirta sustiprinti Rusijos naratyvą apie kovą „prieš Ukrainos kovotojus ir jų Vakarų sąjungininkus“.

Rusijos parodos Maskvoje „brangakmenis karūnoje“ yra neseniai užgrobtas tankas „Leopard 2A6“, o netrukus prie jo prisijungs M1A1SA „Abrams“. Paroda bus atidaryta gegužės 1 dieną.

 

Rusai parade pristatys viską, ką užgrobė per karą: pėstininkų kovos mašinas CV90, „Bradley“, „Marder“, šarvuočius M113 ir „ratinius tankus“ AMX-10.

Tačiau tai dar ne pabaiga, nes rusai pasigirs neseniai užgrobtais tankais „Leopard 2A6“ ir M1A1SA „Abrams“. Taip pat gali būti, kad parodoje bus vienas lenkų šarvuotas transporteris „Rosomak“ arba tankas PT-91 „Twardy“.

 

Nėra abejonės, kad rusai po varžtelį ištyrinės naujos modifikacijos tankus „Leopard 2A6“. Tai reiškia, kad šalys, turinčios daug tokio tipo ar senesnių tankų, pavyzdžiui, Lenkija, Suomija, Graikija ar Turkija, ateinančiais metais bus priverstos modernizuoti juos iki naujesnės 2A8 versijos arba pakeisti „Leopard 2“ dizainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(37)
(-32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()