[ŽT] „Išmušti priešą.“ Ukraina puola. „Užimta jau du trečdaliai.“ Ką skelbia generolas (Video)  ()

Įtemptos kovos tęsiasi, bet padėtis kontroliuojama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gynybos pajėgos kontroliuoja du trečdalius Očeretynės ir Solovjovės kaimų Donecko srityje. Ukrainos kariuomenė blokuoja priešą ir stengiasi jį išmušti iš pozicijų.

Tai telemaratono „Jedini Novyni“ eteryje pareiškė „Chortycia“ pajėgų atstovas pulkininkas leitenantas Nazaras Vološinas.

„Kad pavyktų pralaužti mūsų gynybą Novobachmutivkos – Očeretynės kryptimi, Rusijos Federacija įvedė papildomus rezervus – 55-ąją RF ginkluotųjų pajėgų motorizuotąją šaulių brigadą. Šiuo metu du trečdaliai Očeretynės kaimų yra mūsų kontroliuojami“, – sakė atstovas.

Be to, pulkininkas leitenantas pažymėjo, kad gyvenvietės dalis, į kurią įsiveržė priešas, yra Ukrainos ugnies kontrolėje. Priešas blokuojamas, imamasi priemonių jį išmušti. Įtemptos kovos tęsiasi, bet padėtis kontroliuojama.

 

Taip pat pažymima, kad situacija Solovjovės kaime yra panaši – apie du trečdalius gyvenvietės kontroliuoja ginkluotosios pajėgos.

Anot „Chortycia“ atstovo, gyvenvietės dalis, į kurią taip pat įsiveržė priešas, yra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ugnies dengiama, o kovos tęsiasi.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino 14 priešų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(2)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: