„Chaosas dėl slopinimo. Didžiausias atstumas yra 350 km“ Smūginė žinia Baltijos šalims. Kas vyksta  (4)

Priešas imasi labai aiškiai apgalvotų, strategiškai sudėliotų žingsnių, kad patikrintų šių šalių pasipriešinimo galimybę, mano karo ekspertas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija trikdo GPS signalus Baltijos jūroje, siekdama išbandyti pasipriešinimo galimybę Baltijos šalyse, įsitikinęs karo ekspertas Serhijus Grabskis.

„Tarkime, kad vienas iš strateginių tikslų laimėti karą yra nuslopinti kontrolės sistemą, tai jau ne pirmas kartas. Maždaug prieš kelis mėnesius rusai didžiojoje Lietuvos ir Lenkijos dalyje naudojo elektronines trikdymo sistemas, kurios trikdė GPS signalus. Be to, atkreipkite dėmesį į Suvalkų koridoriaus zoną“, – pažymėjo ekspertas.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2706 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

„Baltijos šalys nekariauja. Jos neturi patirties ir įgūdžių greitai persiorientuoti ir pereiti prie kitų komunikacijos priemonių, todėl galima tik įsivaizduoti, koks chaosas gali kilti dėl GPS signalo slopinimo“, – sakė Grabskis.

„Maža to, Baltijos šalyse yra penktoji kolona, ​​ir tai labai rimtas veiksnys, galintis paveikti situaciją. Priešas imasi labai aiškiai apgalvotų, strategiškai sudėliotų žingsnių, kad patikrintų šių šalių pasipriešinimo galimybę“, – mano karo ekspertas.

 

„Atsižvelgiant į tai, kas vyksta Baltijos šalyse, taip pat į Europos žmonių mentalitetą, nekariaujančių jau beveik dvi kartas, šios valstybės laiku gali net nesuprasti, kas įvyko. Jos gyvena skirtingose ​​laiko dimensijose, palyginti su rusais, kurie jau dabar pasiruošę šaudyti ir žudyti“, – sako Grabskis.

„Kol jie ten susivoks, okupacija jau bus įvykusi. Ir jei Ukrainoje kalbame apie 1000 km atstumą, tai ten didžiausias atstumas yra 350 km“, – pastebėjo karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(68)
(-37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)