„Pekinas dabar padeda Vašingtonui.“ Z-tinklaraštininkas pakraupęs. „Tai labai labai sunku. Tai peilis į nugarą“  (7)

Z-tinklaraštininką Kalašnikovą nuliūdino Rusijos sąjungininkės sprendimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos prisijungimas prie Vakarų sankcijų Rusijai sukėlė isteriją Rusijos Z-patriotų gretose. Imperialistas Maksimas Kalašnikovas įtarė, kad tokiu būdu Pekinas spaudžia Maskvą įšaldyti konfliktą. 

Ukrainos žurnalistas Denysas Kazanskis atkreipė dėmesį į Rusijos ultrapatrioto žodžius.

Pekinas pastaruoju metu sugriežtino sankcijas Rusijai, apribojo pinigų pervedimus iš Rusijos juaniais ir blokavo elektronikos tiekimą.

„Būtent mūsų ištikimas geopolitinis sąjungininkas – Kinija – smeigia mums peilį į nugarą. Jie faktiškai prisijungė prie JAV sankcijų. Problemų kilo dviejose svarbiose srityse: atsiskaitymai už kiniškas prekes, Kinijos bankai atsisako priimti mokėjimus ne tik doleriais, jie nenori priimti mokėjimų juaniais! Ir mums nutraukiamas elektroninių komponentų tiekimas, o tai labai, labai sunku. Šalies elektronikos gamintojai atsidūrė itin sunkioje padėtyje... Pasirodo, Pekinas dabar padeda Vašingtonui, Briuseliui ir Kyjivui, prisijungdamas prie dusinančių antirusiškų sankcijų“, – piktinosi Kalašnikovas.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo rinkinys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jie išdarinėja (Video)
3965 3

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Jis priminė, kad prieš metus visa Kremliaus propaganda džiaugėsi dolerio atsisakymu tarptautinėje prekyboje. Paaiškėjo, kad tai buvo veltui.

 

Z-tinklaraštininkas įtaria, kad Pekinas tokiu būdu lenkia Maskvą apriboti savo karinę avantiūrą Ukrainoje.

„Man aišku, kad tai daroma būtent centrinės valdžios – Kinijos komunistų partijos – nurodymu. Iš tikrųjų tai tam tikras Pekino ir Maskvos santykių atšalimas, kuris tęsiasi jau nuo 2022 m. Mes tai jaučiame – nuolatinį tam tikro susvetimėjimo didėjimą“, – sakė Kalašnikovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(124)
(0)
(124)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (7)