„Proveržis buvo toks greitas ir gilus...“ Panika. Skubus Ukrainos įsakymas. Rusai ateina  ()

Rusai skuba ir kelia paniką Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-02 „Proveržis buvo toks greitas ir gilus...“ Panika. Skubus Ukrainos įsakymas. Rusai ateina  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl Rusijos pajėgų įsiveržimo Ukraina trečiadienį nurodė skubiai evakuoti likusius Novoaleksandrivkos gyventojus, praneša serbų portalas B92.

Fronto linija yra per kilometrą nuo kaimo, o Rusijos kariai vis dar bombarduoja Ukrainos pajėgų pozicijas. Portalas „Strana“ praneša, kad iš prieškaryje buvusių 700 gyventojų liko tik kelios dešimtys žmonių, policija yra atsakinga už evakuaciją.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2705 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Ukrainos „Telegram“ kanalas „DeepState“ patvirtino naują Rusijos karių veržimąsi į šiaurės vakarus nuo Očeretynės ir kad jie artėja prie Novoaleksandrivkos. „DeepState“ teigia, kad rusai užėmė Keramiko ir Novokalynovės kaimus, tačiau Ukrainos ginkluotosios pajėgos iki šiol nepateikė oficialaus pareiškimo. Šalyje teigiama, kad Ukrainos gynybos linija prie Očeretynės nuolat silpsta jau daugiau nei savaitę. Į šiaurę nuo Avdijivkos esanti gyvenvietė praktiškai jau rusų rankose.

 

Rusų proveržis buvo toks greitas ir gilus, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos vis dar nesugeba stabilizuoti padėties, o rusai toliau veržiasi į priekį. Dabar jų taikinys yra Pokrovskas, kuris yra didžiausias miestas Donecko srities vakaruose, o pagrindinė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų problema yra apkasų ir minų laukų nebuvimas ruože, kad rusai negalėtų gana greitai išsiveržti į priekį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(7)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: