„Ukraina gali pradėti derybas su Rusija.“ Ką netikėto skelbia Kuleba  ()

Pasak užsienio reikalų ministro, daugiau nei 200 derybų su Maskva raundų nuo 2014 metų privedė prie plataus masto invazijos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-02 „Ukraina gali pradėti derybas su Rusija.“ Ką netikėto skelbia Kuleba  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina gali pradėti derybas su Rusija po to, kai taikos viršūnių susitikime Šveicarijoje bus sudaryta šalių, kurios laikosi tų pačių principų ir požiūrių, koalicija. Tai interviu „Foreign Politics“, pareiškė Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba.

Kuleba pažymėjo, kad nuo 2014 metų, kai Rusija pradėjo agresiją prieš Ukrainą, Kyjivas surengė daugiau nei 200 derybų su Maskva raundų, kurie nieko nedavė ir galiausiai baigėsi plataus masto karu.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux HCR-09“)
4969 4

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Todėl žinome, kad nėra prasmės kviesti Rusiją prie derybų stalo, jei negalite garantuoti, kad ji elgsis sąžiningai. Yra tik du būdai, kaip privesti Rusiją elgtis sąžiningai. Pirmasis yra sėkmė mūšio lauke, o antrasis – šalių, kurios vadovaujasi tais pačiais principais ir požiūriais, koalicijos sukūrimas“, – aiškino Kuleba.

Būtent dėl ​​šios priežasties Rusijos dalyvavimas viršūnių susitikime neplanuojamas, pridūrė Kuleba. Taip yra dėl to, kad pagrindinis šio renginio tikslas – suvienyti šalis, kurios turi bendrų principų ir požiūrių, siekiant nustatyti ateities žingsnius.

 

Tačiau derybos su Rusija gali prasidėti po to.

„Po to gali vykti bendravimas su Rusija, tai gali tapti derybų dalimi. Nes galiausiai be abiejų pusių karo užbaigti neįmanoma“, – pastebi Kuleba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()