[ŽT] „Naudoti NEgalima.“ F-16 Ukrainoje  ()

F-16 ne iš karto imsis kovinių misijų.



© Paul Friel (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:F-16_Fighting_Falcon_in_flight_over_clouds#/media/File:F16_-_Fighting_Falcon_-_USAF_(4891336153).jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-05 [ŽT] „Naudoti NEgalima.“ F-16 Ukrainoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos oro pajėgų atstovas Ilja Jevlašas patvirtino, kad šiuo metu nėra tikslios datos, kada F-16 pradės tarnauti Ukrainoje. Jis pažymėjo, kad spaudoje pasirodė informacija, kad naikintuvas tarnybą pradės birželį, tačiau ši informacija, anot Jevlašo, yra niekuo neparemta. „Visi tikimės, kad F-16 kuo greičiau pasirodys Ukrainos oro erdvėje, tačiau negalime atskleisti tikslios datos, kada jie pasirodys“, – sakė Ilja Jevlašas.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2246 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Naudoti negalima. Jis pažymėjo, kad net naikintuvams atvykus į Ukrainą, jie negalės iš karto pradėti vykdyti kovinių misijų. Pirmiausia reikės išanalizuoti situaciją fronte, kad būtų parengtas efektyviausio F-16 panaudojimo planas. Ukraina iš pradžių gaus nedidelę F-16 grupę, todėl reikia gerai apmąstyti efektyviausio jų panudojimo taktiką. Taip pat dar nebaigti aerodromų paruošimo darbai. 

 

„Tačiau mes tikrai laukiame jų atvykimo. Ir tik tada, atsižvelgdami į turimus duomenis, galėsime pranešti, kad šie orlaiviai jau naudojami oro pajėgose“, – pažymėjo Jevlašas.

(87)
(4)
(83)

Komentarai ()