[ŽT] „Prezidento ambicijos.“ Ką skelbia Zalužnas  ()

Valerijus Zalužnas iki vasario 8 dienos buvo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas. Tuomet jis buvo atleistas ir prasidėjo spėlionės, kokia politinė ateitis jo laukia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos tinklaraštininkas Karlas Volochas savo „Facebook“ puslapyje pranešė, kad jam pavyko pabendrauti su buvusiu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadu Valerijumi Zalužnu. Aktyvistas būsimo Ukrainos ambasadoriaus Jungtinėje Karalystėje paklausė ir apie jo prezidentines ambicijas.

Atleistas iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado pareigų, Valerijus Zalužnas kuriam laikui dingo iš informacinio lauko. Karlas Volochas, kalbėdamas apie savo pokalbį su Zalužnu, sakė, kad buvęs vyriausiasis vadas jaučiasi gerai ir jam nebuvo taikomi jokie apribojimai. Jis buvo paskirtas ambasadoriumi Jungtinėje Karalystėje, jau ruošiasi eiti tas pareigas. Oficialiai ambasadoriumi Zalužnas turėtų tapti dar šį mėnesį.

Valerijus Zalužnas kategoriškai atsisakė aptarti savo politinės karjeros perspektyvas iki karo pabaigos, praneša Volochas. Anot Zalužno, diskusijos apie jo politinę ateitį dabar gali pakenkti Ukrainai. Tačiau Zalužnas sakė neatmetantis galimybės vėliau kandidatuoti į Ukrainos prezidento postą.

(175)
(5)
(170)

Komentarai ()