„Rusai suprato, kada jis efektyviausias.“ Branduolinio ginklo panaudojimo tikimybė nelygi nuliui (Video)  ()

Rusai supranta, kad jų branduoliniai ginklai yra patys veiksmingiausi.


B. Hodgesas
B. Hodgesas
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=OzBXehgfmj8

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija supranta, kad jų branduoliniai ginklai yra veiksmingiausi, kai jie nenaudojami. Visi Maskvos grasinimai yra tik grasinimai.

Buvęs JAV karių Europoje vadas Benas Hodgesas tai pareiškė interviu „RBC-Ukraine“.

Anot jo, visi iš Kremliaus ateinantys branduoliniai pareiškimai realios grėsmės nekelia. Tačiau jis pažymi, jog negalima teigti, kad to tikimybė yra 0.

„Manau, kad vis daugiau žmonių supranta, kad Rusijos grasinimai panaudoti branduolinį ginklą yra būtent tokie: grasinimai. Nenoriu sakyti, kad tikimybė yra nulinė, nes Rusija turi tūkstančius branduolinių ginklų ir jiems akivaizdžiai nerūpi, kiek daug žmonių jie nužudytų, net savo, bet aš nematau jokio pranašumo RF naudojant branduolinį ginklą.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux HCR-09“)
4604 3

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusai supranta, kad jų branduoliniai ginklai yra patys veiksmingiausi. Tačiau kai jie jų nenaudoja, o tik grasina panaudoti“, – pridūrė B. Hodgesas. „Juk Rusijos Federacija mato, kaip abejoja JAV, Vokietija ir kai kurios kitos šalys“.

„Mes susilaikome, nes nerimaujame dėl tokio eskalavimo. Atrodo, kad pagaliau pradedame tai įveikti. Svarbiausia bus tada, kai JAV ir Vokietija pagaliau pasakys, kad nori, jog Ukraina nugalėtų Rusiją. Kai turite aiškiai apibrėžtą strateginį rezultatą, tuomet galite priimti daug geresnius, efektyvesnius politinius sprendimus“, – pridūrė amerikiečių generolas.

 

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas interviu Rusijos propagandistui Dmitrijui Kiselevui pareiškė esantis pasirengęs branduoliniam karui. Pavyzdžiui, „Rusijos branduolinė triada yra modernesnė nei bet kuri kita“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(32)
(-14)

Komentarai ()