[ŽT] „Dėl Sumų aukosime 60 000, dėl Charkivo – baisu net ištarti.“ Beprotiški Kremliaus planai  ()

Atskleistos puolimo detalės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kai kurios konkrečios detalės apie Rusijos kariuomenės puolimą Ukrainos teritorijoje buvo išsakytos Rusijos propagandiniame „Telegram“ kanale „Kremliovskaja tabakerka“. Kiek žinoma, Rusijos gynybos ministerijos vadovas Sergejus Šoigu pažadėjo V. Putinui, kad jų armija vėl puls Sumų ir Charkivo kryptimi. Šaltinis pranešė, kad tokių veiksmų sėkme tiki tik trečdalis jo pašnekovų. Kiti pašnekovai Rusijos gynybos ministerijos vadovo pažadus vertina skeptiškai, tikėdamiesi, kad rusai puolimą sutelks į kitas sritis. 

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4860 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Kaip rašo šaltinis, vienas iš Gerasimovui artimų generolų, kalbėdamas apie Rusijos kariuomenės puolimo planus, uždavė tokį klausimą: „Dėl Sumų teks paaukoti 50-60 tūkst. žmonių, o dėl Charkivo – net baisu ištarti. Ar mums reikia tokių nuostolių puolime, kurio rezultatą sunku garantuoti?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(8)
(100)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: