Taps nesustabdomi. Technologinis perversmas Ukrainoje. „Tai gali pakeisti visą karo eigą“  ()

Ukrainos gynybos ministerija pažymėjo, kad „Helsing“ jau bendradarbiauja su didžiausiais gynybos gamintojais, įskaitant SAAB ir „Rheinmetall“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neįtikėtina žinia. Ukrainos gynybos viceministrė Kateryna Černohorenko susitiko su kompanijos „Helsing“, užsiimančios dirbtinio intelekto integravimu į gynybos technologijas, atstovais. Kartu su „Helsing“ generaliniu direktoriumi ir įkūrėju Gundbertu Scherfu jie aptarė galimybes integruoti dirbtinį intelektą naudojančius sprendimus į esamą Ukrainos kariuomenės programinę įrangą.

Apie tai informuoja Ukrainos gynybos ministerija.

„Gynybos technologijų plėtra jau pasiekė aukštą lygį. Dirbtinio intelekto įrankių naudojimas gali pakeisti karo eigą. Kitas žingsnis yra bendradarbiavimas su įmonėmis, pasirengusiomis integruoti DI sprendimus į jau paruoštą programinę įrangą. Ačiū „Helsing“ už iniciatyvą šioje srityje“, – susitikimo metu sakė Kateryna Černohorenko.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4860 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Pažymima, kad bendrovė siūlo stiprinti programinės įrangos sprendimus, kurie atremtų sparčią priešo elektronio karo sistemų plėtrą. „Helsing“ sprendimai padės dronams pasiekti taikinius net tada, kai nutrūksta ryšys.

 

Ukrainos gynybos ministerija pažymėjo, kad „Helsing“ jau bendradarbiauja su didžiausiais gynybos gamintojais, įskaitant SAAB ir „Rheinmetall“.

„Stebime sparčią priešo radijo–elektroninio karo technologijų plėtrą. Turime palaikyti ryšį tarp drono ir antžeminės stoties bei kitų operatorių. Todėl turime dirbti su dirbtinio intelekto sprendimais, kurie leistų mums tvariai atlikti užduotis jau dabar“, – perspėjo „Helsing“ įkūrėjas Scherfas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(2)
(106)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()