[ŽT] „5 straipsnis? Nejuokinkit...“ Tai įvyks per savaitę  ()

Atsidurs Rusijos taikiklyje.



© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=785713820408365&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Ukrainos kaimynės neras būdo toliau didinti gynybos gamybą, kad padėtų Kyjivui kare su Rusija, jos taip pat galiausiai atsidurs Rusijos taikiklyje. Tai interviu „The Economist“ pareiškė Ukrainos karinės žvalgybos vadovo pavaduotojas Vadymas Skibickis.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux HCR-09“)
4618 3

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

Visų pirma grėsmė gali iškilti Baltijos šalims.

GUR atstovas kvestionuoja NATO kolektyvinės gynybos chartijos 5 straipsnio prasmę ir net NATO karių buvimą su Ukraina besiribojančiose valstybėse. Jie gali reikšti mažai, jei bus išbandyti, sakė jis.

 

5 straipsnis? Nejuokinkit. „Rusai Baltijos šalis užims per septynias dienas. NATO atsako laikas yra dešimt dienų“, – sakė Skibickis.

„Mes ir toliau kovosime. Neturime pasirinkimo. Mes norime gyventi. Bet karo baigtis [...] priklauso ne tik nuo mūsų“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(28)
(63)

Komentarai ()