„Šią savaitę – nulis.“ Kas vyksta Časiv Jare  ()

Časiv Jare šimtai civilių yra nuolat apšaudomi.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=785713867075027&set=pcb.785713887075025

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-03 „Šią savaitę – nulis.“ Kas vyksta Časiv Jare  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupantai nuolat apšaudo Časiv Jarą (Donecko sritis, Bachmuto rajonas), tačiau šiandien mieste vis dar gyvena 682 gyventojai.

Apie tai pranešė miesto karinės administracijos vadovas Serhijus Čausas.

„Šiuo metu Časiv Jaro mieste yra likę 682 žmonės. Tai paprasti bendruomenės gyventojai, kurie liko nepaisant karo veiksmų. Dauguma jų yra vyresnio amžiaus žmonės – 60 metų ir vyresni. Kodėl jie neišeina? Sunku skaityti kitų žmonių mintis“, – pažymėjo jis.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2262 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Kartu jis pridūrė, kad žmonės sako, jog čia jų namai, kur užaugo tėvai ir jie, čia palaidoti seneliai. Anot jo, žmonėms nuolat kartojama, kad reikia gelbėti savo gyvybę, nes visa kita galima atstatyti.

„Mūsų vykdoma evakuacija tęsiasi nuo pat plataus masto invazijos pradžios. Mes parodome, kur jie eis, kokiomis sąlygomis jie gyvens, bet iš tikrųjų tai yra labai sunku, jei praeitą savaitę buvo evakuojama iki trijų žmonių per dieną, tai šią savaitę – nulis“, – sakė Čausas.

 

Jis pažymi, kad miesto naikinimą mato kasdien.

„Sunku tai pavadinti gyvenimu, tai yra egzistavimas, žmonės neturi elektros, dujų, vandens daugiau nei metus“, – pridūrė jis.

Anot jo, miestas naudoja generatorius ir nuolat tiekia vandenį. Kartu jis pabrėžė, kad tokius pristatymus piliečiams gabenantys žmonės kasdien labai rizikuoja.

„Be to, ne kartą priešo FPV dronas taikėsi į civilius, ketinusius atnešti vandens, yra sužeistų“, – sakė Čausas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: