[ŽT] Rusija meta „Drakon“. Skelbiamas naujas žiaurumo lygis  ()

Rusiškos salvinės raketų sistemos TOS dažnai vadinamos sunkiaisiais liepsnosvaidžiais. Ir ne dėl to, kad ryškiai dega aplankytos Ukrainos dronų. Leisdamos raketas šios sistemos apsipila liepsnomis ir naikina įtvirtinimus ir taikius miestus termobarinėmis galvutėmis.


Senesnės TOS-1 sistemos
Senesnės TOS-1 sistemos
© Aleksey Toritsyn (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:TOS-1_MRL_parade.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija pradėjo naudoti naują salvinę raketų sistemą „Drakon“, skelbia „Die Welt“. „Su šiais baisiais ginklais Rusija pasiekia naują žiaurumo lygį“, – rašo vokiečių leidinys.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4023 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Sistema, pavadinta TOS-3, yra galingesnė ir, svarbiausia, šaudo toliau (iki 15 km) nei TOS-1 ir TOS-2 (4-6 km), todėl gali išvengti Ukrainos dronų. Ankstesni TOS modeliai („Solncepiok“, „Buratino“, „Tosočka“) šaudo gana nedideliu atstumu, todėl yra labai pažeidžiami. Ukrainos dronai nuolat naikina rusų TOS sistemas, nes jas gana lengva rasti ir pasiekti.

 

„Drakon“ leidžia raketas su termobarinėmis galvutėmis. Viena salvė kelis miesto kvartalus gali paversti griuvėsiais, bet naikina ir įtvirtinimus, bunkerius.

(40)
(128)
(-88)

Komentarai ()