Zacharova tiesiog „triuškina“. „Perspėju Vašingtoną, Londoną, Briuselį...“  ()

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova žarsto perspėjimus Vakarams.


Nelegalus Krymo tiltas
Nelegalus Krymo tiltas
© Rosavtodor.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%90%D1%80%D0%BA%D0%B8_%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0_21_%D0%B4%D0%B5%D0%BA

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova perspėjo JAV, Jungtinę Karalystę ir ES valdžios institucijas, kad jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakuos Krymą ar nelegalų Krymo tiltą, Rusija imsis atsakomųjų smūgių.

„Norėčiau dar kartą perspėti Vašingtoną, Londoną, Briuselį, kad bet kokie agresyvūs veiksmai prieš Krymą yra ne tik pasmerkti žlugti, bet ir sulauks atsakomojo smūgio, kuris bus triuškinantis“, – sakė Marija Zacharova.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2262 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Ji taip pat pakomentavo Jungtinės Karalystės užsienio reikalų ministro Davido Camerono žodžius apie Ukrainos teisę naudoti britiškus ginklus taikiniams Rusijoje atakuoti. Zacharovos teigimu, tai yra „pirmasis pripažinimas“, kad Vakarai vykdo karines operacijas prieš Rusiją ukrainiečių rankomis.

Zacharova teigia, kad Ukrainos pajėgos Krymą jau atakavo ATACMS raketomis „slapta gautomis prieš mėnesį“. „Rusijos gynybos ministerijos teigimu, visos paleistos raketos buvo sunaikintos“, – tvirtina ji. Ji taip pat patvirtino, kad Rusija irgi laukia, kada Ukraina gaus F-16 naikintuvus, nes manoma, kad ir jie gali būti panaudoti Krymo tilto atakoms.

 

Reikia pastebėti, kad Zacharova paminėjo būtent Krymą. Rusija lygiai taip pat aneksavo ir Chersono, Zaporižios, Luhansko ir Donecko sritis, bet triuškinančiais atsakomaisiais smūgiais grasina tik už išpuolius prieš Krymą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(34)
(-33)

Komentarai ()

Susijusios žymos: