„Štorm“ karių artimieji kreipiasi į Putiną. „Mus iš visur išspiria...“ (Video)  (2)

Rusijos ginkluotųjų pajėgų grupės „Štorm“ karių kalinių artimieji kreipėsi į diktatorių Vladimirą Putiną.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ginkluotųjų pajėgų grupės „Štorm Z“ karių kalinių artimieji kreipėsi į diktatorių Vladimirą Putiną. Jie skundėsi, kad jų artimieji „kažkur dingo“, kai jie išvyko į kovą prieš Ukrainą. Vaizdo įrašas internete buvo paskelbtas gegužės 3 dieną, praneša Dialog.UA.

Artimieji teigia, kad beveik metus iš karių nebuvo jokių žinių. Valdžia ne tik nepraneša šeimoms apie jų likimą, bet ir atvirai tyčiojasi. Jie negavo nei tiesos, nei žadėtų išmokų.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo rinkinys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jie išdarinėja (Video)
3332 3

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

„Atsakykite, kur dingo mūsų vaikai, broliai, vyrai. Dalinys atsako, kad jie visi yra dingę nuo birželio 30 d. Nors liepos mėnesį jie vykdė kovines užduotis. Mes nežinome, kas jiems nutiko, kur jie dingo ir kur mums ieškoti atsakymo... Mes užstrigome šioje baloje, o rezultato nėra. Kaip taisyklė pas visus yra formuluotė, kad jie buvo savanoriai, lengvatos šiam statusui netaikomos ir pan. Nors oficialiai buvo sakoma, kad savanoriai laikomi lygiaverčiai kariškiams... realybėje mes nieko panašaus nepastebime. Kodėl tokia neteisybė? Kariniai komisariatai visai nenori nieko daryti. Negalime užduoti jiems jokių klausimų... Nėra popierių. Mes nieko negalime įrodyti. Vaikščiojame ratu kaip cirko poniai. Mus iš visur išspiria... Labai sunku kovoti su šia sistema“, – skundėsi okupantų artimieji.

 

Jie paragino diktatorių Putiną padėti jiems išspręsti šią problemą. Rusijos valdžia į tai nesureagavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(2)
(134)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: