„Baltijos šalys bus nugalėtos pirmą sekundę.“ Kaip Rusija užpultų NATO  ()

Karo ekspertas numatė, kaip Rusija užpuls NATO.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Марш_российских_артиллерийских_подразделений_в_ходе_вторжения_на_Украину_00

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikraštis „The Times“ pranešė, kad Estija, Latvija ir Lietuva pradėjo plataus masto sienų su Rusija stiprinimą. Tačiau artimiausiu metu karinio susidūrimo tarp Rusijos ir NATO šalių nebus.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, karo ekspertas, aviacijos instruktorius Romanas Svitanas, pažymėjęs, kad Rusija jau pradėjo hibridinį karą. Ir jei Kremlius nuspręs pulti Baltijos šalis, jos bus nugalėtos pirmą sekundę.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2262 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Svitano teigimu, tiesioginio rusų ir NATO karių susidūrimo nebus. Tačiau bus hibridinis karas, toks, koks 2014-2015 m. vyko Donbase. Baltijos šalyse jau pradėjo „atsirasti“ prorusiškų politikų, kurie nevienareikšmiškai vertina Rusijos karą su Ukraina ir laikinai okupuotas Ukrainos teritorijas.

„Tai jau yra hibridinio karo pradžia. Rusijos specialiųjų tarnybų infiltracija į Baltijos šalis niekada nebuvo nutrūkusi, jos ten buvo įsodintos prieš 100 metų. Pradžia bus būtent šiame lygyje“, – pažymėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas.

 

Šiuo metu rusai, pasak Svitano, karinių veiksmų prasme nėra suinteresuoti Baltijos šalimis, nes dabar jie susitelkę į karą su Ukraina. Šio proceso pradžia jau yra, tačiau puolimui reikia metų.

Jis taip pat pridūrė, kad jei Rusija dabar visą savo kariuomenę perkeltų į Baltijos šalis, rusai tikriausiai sugebėtų „pereiti“ per kelias šalis. Pirmiausia nukentėtų Estija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(24)
(-17)

Komentarai ()