„Jokių raudonų kaspinų. Tiesiog kasdien stebėkite padangę“  ()

Ukraina gali sujungti „Patriot“ oro gynybos sistemas ir vakarietiškus naikintuvus F-16.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Forces News (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=jKGWWdLnxYs

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-05 „Jokių raudonų kaspinų. Tiesiog kasdien stebėkite padangę“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina gali sujungti „Patriot“ oro gynybos sistemas ir vakarietiškus naikintuvus F-16, kad sunaikintų daugiau Rusijos lėktuvų, per teletoną sakė informacijos ir konsultacijų agentūros „Defense Express“ ekspertas Ivanas Kyryčevskis.

„Kaip mums (anksčiau – UNIAN) pavyko nuleisti Rusijos aviacijos potencialą, tai buvo taktika, kai mūsų pilotai naikino Rusijos lėktuvus po mūsų oro gynybos sistemų pozicijomis. Jei kartu su „Patriot“ pavyks pakartoti šį triuką, manau niekas neprieštaraus. Bus taip, kad Rusijos lėktuvų nuostoliai vėl pradės didėti“, – sakė ekspertas.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams (Video)
2020 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Paskutiniai vienetai

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Jis taip pat pridūrė, kad nei Ukraina, nei Vakarų partneriai viešai nepraneš apie F-16 orlaivių perdavimą. Juk rusai apie tai turi sužinoti tiesiai mūšio lauke.

Jokių raudonų kaspinų. Tiesiog kasdien stebėkite padangę. „Visi girdėjome įdomų dalyką dėl F-16, sakė, kad jie bus prieinami po Velykų. Esmė ta, kad net kai NATO šalys mums davė modernizuotus MiG-29, niekas viešai neskelbė ir nekirpo raudono kaspino. Šie lėktuvai tiesiog pradėjo veikti ir rusai tai pajuto savo kailiu. Atitinkamai, kai mūsų padangėje prasidės kažkas, kai rusai turės bėgti su savo KAB, jie tai pajus. Ir kažkur laikui bėgant sužinosime, kad F-16 jau padeda bent jau atbaidyti Rusijos KAB nešiotojus“, – aiškino ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(166)
(5)
(161)

Komentarai ()