Ruošia „šoko kumštį.“ Smogs 14 divizijų ir 16 brigadų  ()

Uždaromos sienos.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=786295797016834&set=pcb.786295850350162

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai nori iki metų pabaigos suformuoti naują daugiau nei 300 tūkst. žmonių grupę, sakė karo ekspertas, atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas.

Nutekinta slapta informacija. Interviu „Glavred“ jis pabrėžė, kad priešas planuoja suformuoti dvi jungtines ginkluotąsias armijas: 14 divizijų ir 16 brigadų.

Bus šoko kumštis. „Tiesą sakant, politinė padėtis Rusijos Federacijoje neleidžia Putinui paskelbti antrosios mobilizacijos bangos pradžios. Nepaisant to, kad Putino įsakymas dėl dalinės mobilizacijos vis dar galioja, Šoigu paskelbė naują 300 tūkstančių rezervistų surinkimą“, – aiškino ekspertas.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4023 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Jis sakė, kad ši tvarka dar neįvesta dėl politinių priežasčių, nes artėja diktatoriaus Vladimiro Putino inauguracija.

„Kad surinktų 300 tūkst. jau imamasi priemonių, uždaromos sienos. Pavyzdžiui, iš saugumo pajėgų buvo atimti užsienio pasai, o valdininkams uždraudė keliauti net į Rusijos Federacijai „draugiškas“ šalis. Tai yra, dabar, norint skristi į komandiruotę į Minską, reikia gauti specialų leidimą, bet jie jo neduoda. Tiesą sakant, geležinė uždanga Rusijoje leidžiasi, kartu Rusijos Federacija ruošiasi griežtiems veiksmams vykdyti mobilizaciją“, – pridūrė Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(16)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: