Tai baisu. Atskleidė kaip laikomi branduoliniai ginklai. „Reikia kovinių galvučių? Galim parduoti“  ()

Šis karinis dalinys laikomas elitiniu. Jis priima ir paskirsto branduolinius ginklus kitiems sandėliams ir yra jų priežiūros bazė.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Dmitry Terekhov (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:MZKT-79221_%284714423742%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neįtikėtina. Atskleidė kaip laikomi branduoliniai ginklai.

Baltarusijos aktyvistų grupė „Kiberpartizan“ pasidalino 2631-osios aviacijos bazės pareigūnų skundu KGB dėl raketinių ginklų ir amunicijos, esančios netoli Prudoko kaimo, Gorodoko rajone, laikymo.

Kariškiai kalbėjo apie korupciją ir sistemines vagystes, kurias organizuoja bazės vadovybė. Ypač siaubinga, kad už raketų tiekimą bazės vadovybė gauna „otkatus“ iš „Belvnešspetstechnikos“ (valstybinė ginklų gamybos įmonė – red.) atstovų. Tikriausiai tai daroma, kad bazės vadovybė nekreiptų dėmesio į tiekiamų ginklų kokybę.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2382 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Ginklo registracija išlaikoma formali. Pranešime minimas aktyvus bazės dalyvavimas ginklų eksporte. Skundo autoriai teigia, kad vadai su jais elgiasi grubiai ir iš jų vagia.

Korumpuoti pareigūnai sprendžia klausimus su inspektoriais kyšiais, banketais užmiesčio restoranuose ir kitomis paslaugomis.

2023 metų vasarą žiniasklaidoje pasirodė informacija apie liūdną šios bazės sandėlio stogo būklę. Skylės užėmė daugiau nei 640 kv. m. plotą.

 

Šis karinis dalinys laikomas elitiniu. Jis priima ir paskirsto branduolinius ginklus kitiems sandėliams ir yra jų priežiūros bazė.

„Reikia kovinių galvučių? Galim parduoti.“ Baisu, kad šioje netvarkoje saugomi tokie ginklai. Toks elgesys gali sukelti tragediją Baltarusijos žmonėms ir visam pasauliui. Tie patys korumpuoti pareigūnai gali lengvai parduoti porą kovinių galvučių bet kam.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(10)
(33)

Komentarai ()