„Leisime.“ Neįtikėtina, ką skelbia Lenkija  ()

Putinui gali prireikti laiko, kad tai suprastų.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© U.S. Army/Staff Sgt. Steven M. Colvin (Public Domain) | https://www.flickr.com/photos/39955793@N07/25684903340/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ar Lenkija siųstų savo kariuomenę į Ukrainą? Šalies užsienio reikalų ministras Radoslawas Sikorskis pabrėžė, kad Putiną reikia laikyti nežinomybėje dėl tolesnių ES žingsnių.

Viešėdamas JAV Sikorskis kalbėjo apie Rusijos keliamą grėsmę Lenkijai ir Putino istorines klaidas. Į klausimą, kaip Rusija kelia tiesioginę grėsmę Lenkijai, Lenkijos užsienio reikalų ministras atsakė nemanantis, kad Putinas būtų pakankamai kvailas puldamas NATO valstybę narę, tačiau pažymėjo, kad buvo pakankamai kvailas puldamas Ukrainą, o dabar yra laikomas karo nusikaltėliu.

[Vokietija] Tik 21,59€! Portabili dujinė viryklė mėgstantiems ilsėtis gamtoje. Ribotas kiekis
2269 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Sikorskis, remdamasis Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono žodžiais, kad jis nieko neatmeta, kai kalbama apie Vakarų karių buvimą Ukrainoje, sakė, kad teisinga Putiną pastatyti į situaciją, kurioje jis nebus tikras, ar Vakarai neatmes bet kokios įvykių raidos.

„Mes savo kortų nerodysime. Leisime Putinui svarstyti, ką darysime. Gynybai išleidžiame daugiausia iš visų NATO šalių – 4 proc., o kitais metais galime išleisti daugiau“, – pabrėžė Sikorskis.

 

Jis pabrėžė, jog karas gali baigtis tik tada, kai Putinas supras, kad jo tęsimo kaina žmonių gyvybių ir finansinių kaštų pavidalu yra didesnė už tikslą, kurį jis nori pasiekti. Tačiau Putinui gali prireikti laiko, kad tai suprastų.

„Potencialių tarpininkų netrūksta – Turkija, JT. Kinija iš tikrųjų gali priversti Putiną nutraukti šį karą. Tačiau nematau jokių ženklų, kad Putinas norėtų derėtis“, – sakė Sikorskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(1)
(159)

Komentarai ()