„Atnešė mielos močiutės.“ Šventės juk. Rusų brigada turi didelių bėdų  ()

Rusijos kariškiai yra nuodijami ne tik okupuotose teritorijose, bet ir Rusijoje.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© БелгородМедиа (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=EThaFBGh0Zc

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šventės juk. Kursko srityje (RF) didelė Rusijos kariškių grupė buvo paguldyta į ligoninę su sunkiais simptomais. Tikriausiai jie apsinuodijo vaišėmis, kurias atnešė mielos močiutės.

Apie incidentą pranešė Rusijos Z kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, kuris preliminariai siejamas su Rusijos armija, praneša Dialog.UA.

Bėdos nutiko įsibrovėliams iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų 3-iosios oro puolimo brigados, kuri šiuo metu yra Kursko srityje netoli Ukrainos sienos.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux HCR-09“)
4723 4

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Dešimtys vaikinų buvo paguldyti į ligoninę dėl apsinuodijimo maistu. Nemaloniausia tai, kad incidento priežastimi greičiausiai tapo vietos gyventojų atnešti skanėstai. Vaikinai pasakoja, kad mielos močiutės jiems atnešė velykinių margučių ir velykinių pyragų. Kovotojai, nelaukdami sekmadienio, nusprendė paragauti. Jau po kelių valandų kai kurie iš jų pradėjo viduriuoti ir vemti. Juos išsiuntė į ligoninę. Gydytojai teigia, kad apsinuodijimą galėjo sukelti kažkas nenatūralaus. Labai tikėtina, kad kažkas buvo įmaišyta į maistą“, – pranešė Rusijos šaltinis.

 

Jis teigė, kad Rusijos kariškiai yra nuodijami ne tik okupuotose teritorijose, bet ir Rusijoje. Tai daro jų pačių bendrapiliečiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(0)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: