„Kita bus ne Latvija ir ne Estija.“ Žada staigų Vilniaus miesto užgrobimą (Video)  ()

„Jei Rusija bandys padaryti proveržį.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ivanas Jakovina padėkojo Prancūzijos prezidentui Emmanueliui Macronui už pasirengimą siųsti karius į Ukrainą. Kartu žurnalistas pabrėžė, kad tai išspręs tam tikras Ukrainos ginkluotųjų pajėgų problemas, nes bus išlaisvinti žmonės.

Jakovinos analitinį vaizdo įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Politikos analitikas aiškino, kad Macrono pareiškimą siųsti karius į Ukrainą palaiko Prancūzijos piliečiai, o tai reiškia, kad visa tai gali būti visiškai įmanoma. Jei Ukrainoje pasirodys prancūzų kariai, įdomu spėlioti, kur tiksliai jie bus dislokuoti.

Jakovina apie tai pasakė taip: „Kur bus siunčiami šie kariai, čia galimi įvairūs variantai, bet strateginiu požiūriu (NATO šalių interesų gynimo požiūriu) būtų protingiausia išsiųsti šiuos karius saugoti Ukrainos ir Baltarusijos sieną, įskaitant Suvalkų koridorių, apsaugai nuo Rusijos kariuomenės proveržio iš Baltarusijos į Kaliningradą per Lietuvos teritoriją.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami išmanūs LED šviestuvai, dažų purkštuvai, Android planšetės, puikiai apžvalgininkų vertinami 3D spausdintuvai ir kt. (Video)
2965 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „N-One NPad Pro“ - 8+128GB, 4G LTE, 10,4 2K ekrano Android planšetė

2) „Drillpro“ - 20V suktukas, su dviem baterijomis, įkrovikliu

3) „BIQU B1“ - puikios kainos 3D spausdintuvas

4) „Artillery Sidewinder X2“ - ypatingai populiarus ir puikiai patyrusių apžvalgininkų vertinamas 3D spausdintuvas

5) „BlitzWill BW-CLT1“ - masiškai perkamas išmanus LED šviestuvas

6) „MUSTOOL“ - 1300W dažų purkštuvas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

Išsamiau

„Jei Rusija bandys padaryti proveržį, vargu ar tai vyks per Lenkijos teritoriją, manau, jis vyks per Lietuvos teritoriją, nes ten yra labai platus, modernus greitkelis, tinkamas atlikti atitinkamą operaciją. Tai reikš staigų Vilniaus miesto užgrobimą ir pan.“, – pridūrė žurnalistas.

 

Tada politikos analitikas išsakė savo nuomonę apie Putino planus: „Manau, kad rusai dabar tikisi, kad, jei Rusija nugalės Ukrainą, ko, manau, nebus, bet Rusija kelia sau tolimesnius tikslus. Jei Ukrainoje viskas pasiseks, tai kita bus Lietuva. Ne Latvija, ne Estija, o Lietuva, kad pasiektų Kaliningrado sritį, ir atitinkamai bus dar vienas smūgis iš Kaliningrado srities“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(293)
(-236)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()