„Turi teisę smogti Rusijai.“ Ukrainos rankos nuo šiandien atrištos. Tai keičia viską  ()

JK remia Ukrainos smūgius Rusijoje.


Davidas Cameronas
Davidas Cameronas
© Tom Evans, OGL 3 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:David_Cameron_announces_resignation.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo vizito Kyjive metu gegužės 2 d. Didžiosios Britanijos užsienio reikalų sekretorius Davidas Cameronas dar kartą patvirtino JK paramą Ukrainos prezidentui Volodymyrui Zelenskiui ir pritarė Ukrainos smūgiams į taikinius Rusijoje naudojant britų tiekiamus ginklus, pranešė „Sky News“.

Kyjive D. Cameronas pažadėjo 3 milijardus svarų sterlingų (3,75 milijardo dolerių) Ukrainai kasmet  ir teiks karinę pagalbą „tiek ilgai, kiek reikės“.

„Dovanojame iki šiol didžiausią įrangos kiekį, kurį galėjome. Ir dalis jos ateina šiandien“, – sakė Didžiosios Britanijos užsienio reikalų ministras, kalbėdamas Kyjive.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2509 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad Ukraina turi teisę nuspręsti, kaip panaudoti tiekiamą įrangą:

„Kalbant apie tai, ką darys ukrainiečiai, mūsų nuomone, tai yra jų sprendimas, kaip panaudoti šiuos ginklus, jie gina savo šalį, juos neteisėtai užpuolė V. Putinas ir jie turi imtis  veiksmų. Mes neaptariame jokių apribojimų dėl šių dalykų“, – sakė jis.

D. Cameronas pažymėjo, kad „Ukraina turi absoliučią teisę smogti Rusijai“. Paklaustas, ar tai apima taikinius Rusijoje, jis atsakė:

 

„Tai yra Ukrainos sprendimas ir Ukraina turi tokią teisę. Kai Rusija smogia Ukrainos viduje, tai galite visiškai suprasti, kodėl Ukraina turi gintis, išvaryti rusus iš savo šalies ir turi galimybę smogti atgal.“

Kaip anksčiau pažymėjo „Euromaidan Press“, D. Camerono pareiškimas potencialiai atveria galimybę ukrainiečiams smogti, naudojant britų „Storm Shadow“ raketas, į Rusijos teritoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(1)
(99)

Komentarai ()